Tabu
Image default
PEOPLESlider

Adela Popescu revine pe micile ecrane. La ce televiziune va apărea

Adela Popescu revine pe micile ecrane. Televiziunea a ținut-o departe pe vedetă de familia frumoasă pe care o are, așa că atunci când terminat filmările pentru show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, a decis să ia o pauză. Acum, este decisă să apară din nou la TV.

Adela Popescu rămâne fidelă Pro TV-ului, recent a discutat cu șefii despre revenirea sa pe micul ecran. Momentan, nu se știe dacă va apărea într-un serial sau va prezenta o emisiune. La ambele se pricepe foarte bine, iar fanii o așteaptă cu mare interes.

„În principiu da, tot la PRO TV (n.red. se întoarce). Am discutat și pentru niște seriale, dar cred că divertisment va rămâne. Eu știu foarte bine (n.red. implică multe ore de filmare). Dacă îmi spui acum: «Uite, o să facem un program foarte clar!» Ok, nu-mi spune că știu. Serialul înseamnă o echipă de mulți oameni și tu nu poți să-ți impui programul, că nu e drept. Trebuie să fii la dispoziția oamenilor, adică de când ai început și până s-a sfârșit proiectul trebuie să fii disponibil oricând și încă nu pot să fac asta.”, a declarat Adela Popescu, potrivit Playtech.ro.

Vedeta este conștientă de munca pe care trebuie să o depui atunci când faci parte din echipa unui serial. Timp de 12 ani, Adela Popescu a fost implicată în proiecte, unde a fost nevoită să muncească foarte mult.

„Am început să muncesc zi lumină că așa cu muzica era plăcere și bucurie, dar m-am angajat la Prima la «În familie» și filmam mult, apoi a urmat o mică pauză și am intrat la «Numai iubirea» și la «Numai iubirea» se muncea zi lumină pur și simplu, adică nu existau pauze, nu existau vacanțe, nu exista nimic. Și din proiect în alt proiect în alt proiect, pentru că oamenii deja ne iubeau, își doreau să ne revadă, fenomenul ăsta lua amploare din ce în ce mai mult și nu voiai să te oprești și poveștile erau frumoase și îți plăcea și până am ajuns într-un moment în care nu se mai putea efectiv.”, a adăugat Adela Popescu.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Cât a costat schimbarea de look a Antoniei? Solista are multe oferte după ce și-a mărit sănii

Tabu Tabu

Nelu Ploieșteanu, în stare gravă la spital după ce a făcut COVID-19

Andreea Damian

Nunțile, afectate de valul scumpirilor. Cu cât au crescut prețurile

Andreea Damian

Ce urăște cel mai mult Marina Almășan

Tabu Tabu

Dovada indubitabilă că Jennifer Aniston speră la o împăcare cu Brad Pitt

Andreea Damian

Actorul Idris Elba a anunțat că are coronavirus

Andreea Damian

Scrie un comentariu