Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Prinţul William, prima reacție după interviul dat de Harry şi Meghan

Prinţul William a reacționat, joi, după interviul acordat de Harry şi Meghan Markle realizatoarei de televiziune Oprah Winfrey.

Ducele de Cambridge a spus că familia „nu este rasistă” în primele sale comentarii, scrie BBC. Aflat într-o vizită în estul Londrei, prințul William a spus că nu a vorbit deocamdată cu fratele său despre interviu.

Meghan şi Harry au făcut dezvăluiri picante despre perioada pe care au petrecut-o la palatul regal, în cadrul interviului. Meghan a spus că s-a gândit inclusiv la suicid. „Pur şi simplu nu mai voiam să fiu în viaţă, îmi era ruşine să îi recunosc lui Harry, din cauza pierderii pe care a suferit-o”, a mărturisit soţia prinţului Harry.

Episoadele de rasism nu s-au rezumat doar la adresa ei. Meghan a spus că un membru al casei regale era îngrijorat şi de culoarea pielii copilului. Nu a vrut să spună şi numele acestuia, pentru a proteja imaginea coroanei.

Palatul Buckingham a emis un comunicat oficial drept răspuns la interviu, arătând că problemele legate de rasism şi sănătatea mentală, ridicate de prinţul Harry şi soţia sa, Meghan, vor fi tratate cu seriozitate.

„Problemele ridicate, în special cea privind rasismul, sunt îngrijorătoare. Deşi unele amintiri pot varia, ele sunt luate foarte în serios şi vor fi abordate de către familie în privat”, arată mesajul transmis de regina Elisabeta a II-a.

ARTICOLE SIMILARE

Dua Lipa este preferata tuturor la Brit Awards 2018

Dora Constantinovici

Ce ascunde sub preș familia Ioska-Tușa

Tabu Tabu

Dependența de telefon te ucide? Probleme de sănătate în era digitală

Andreea Damian

Oamenii de știință au descoperit un nou tip de celulă care ar putea să vindece cancerul

Andreea Damian

Celebra cântăreață transgender Sophie a murit la doar 34 de ani. Colaborase cu Madonna și Lady Gaga

Andreea Damian

Quentin Tarantino, tată pentru prima dată la vârsta de 56 de ani

Andreea Damian

Scrie un comentariu