Tabu
PEOPLESlider

Prinţul William, prima reacție după interviul dat de Harry şi Meghan

Prinţul William a reacționat, joi, după interviul acordat de Harry şi Meghan Markle realizatoarei de televiziune Oprah Winfrey.

Ducele de Cambridge a spus că familia „nu este rasistă” în primele sale comentarii, scrie BBC. Aflat într-o vizită în estul Londrei, prințul William a spus că nu a vorbit deocamdată cu fratele său despre interviu.

Meghan şi Harry au făcut dezvăluiri picante despre perioada pe care au petrecut-o la palatul regal, în cadrul interviului. Meghan a spus că s-a gândit inclusiv la suicid. „Pur şi simplu nu mai voiam să fiu în viaţă, îmi era ruşine să îi recunosc lui Harry, din cauza pierderii pe care a suferit-o”, a mărturisit soţia prinţului Harry.

Episoadele de rasism nu s-au rezumat doar la adresa ei. Meghan a spus că un membru al casei regale era îngrijorat şi de culoarea pielii copilului. Nu a vrut să spună şi numele acestuia, pentru a proteja imaginea coroanei.

Palatul Buckingham a emis un comunicat oficial drept răspuns la interviu, arătând că problemele legate de rasism şi sănătatea mentală, ridicate de prinţul Harry şi soţia sa, Meghan, vor fi tratate cu seriozitate.

„Problemele ridicate, în special cea privind rasismul, sunt îngrijorătoare. Deşi unele amintiri pot varia, ele sunt luate foarte în serios şi vor fi abordate de către familie în privat”, arată mesajul transmis de regina Elisabeta a II-a.

ARTICOLE SIMILARE

Cum arată pielea Oanei Radu după ce a slăbit 115 kilograme. Ce ascunde artista sub haine

Andreea Damian

Fotografii din Narnia sau Bucurestiul inzapezit – Foto Cristiana Apostol

realitatea

Aplicații mobile necesare pentru divertisment

Tabu Tabu

Cum a ajuns să slăbească Amalia Năstase 35 de kilograme!

Tabu Tabu

Cum să-ți asortezi hainele în funcție de culoarea părului tău

Andreea Damian

Primul cartier din lume printat 3D a fost construit în Mexic pentru familiile care trăiesc cu doar 3$ pe zi

Andreea Damian

Scrie un comentariu