Tabu
lifestyle

Iulia Vantur s-a ingrasat de cand e in India cu Salman Khan!


Bomba a explodat in primavara aceasta, cand Iulia Vantur si-a facut bagajele, si-a lasat slujba si a plecat in India. A fost de-ajuns o scanteie pentru ca toate tabloidele din India, dar si din Romania sa ia foc. Toti dadeau ca sigura casatoria Iuliei cu Salman.

Ca sa adanceasca misterul, saptamani intregi Iulia nu a raspuns la telefon, plecata sa exploreze frumusetile Indiei.

Ziarele din India spun ca actorul i-a aratat romancei misterele tarii sale, a dus-o la vanatoare si a invatat-o sa se descurce in salbaticie, chiar daca ajutat de vestigii ale civilizatiei, dupa cum se poate vedea in fotografie.

Blonda Iulia pare mai radioasa si fericita, ba chiar pare ca a luat ceva kilograme in plus, dupa cum remarca tot tabloidele indiene.

In primul sau mesaj dupa o lunga tacere, vedeta recunostea ca il cunoaste pe Salman si ca sunt buni prieteni: “Am inteles ca e lumea ingrijorata. Nu e niciun motiv de ingrijorare. M-am bucurat de liniste pana mi-a revenit semnalul la telefon. Am aflat tot ce s-a scris, ce s-a speculat. Pai am fost undeva pe munte unde nu aveam semnal, iar parintii mei stiau unde sa ma gaseasca. Imi place in India. E o tara in care ma simt foarte bine. S-au speculat foarte multe, dar bineinteles ca nu toate cele spuse nu sunt adevarate. Il cunosc pe omul asta, dar suntem prieteni si atat. Nimic mai mult”.

ARTICOLE SIMILARE

Amours Imaginaires – Iubirea se hrănește cu puțin și moare din prea mult

realitatea

Victoria Principal a vrut să-și omoare menajera

realitatea

Ce a facut Magda Catone la spital, dupa moartea sotului ei!

“George Clooney sărută excelent”

realitatea

Romania a devenit o piata-cheie pentru companiile straine de televiziune

realitatea

Interviu imaginar cu… Whitney Houston

realitatea

Scrie un comentariu