Tabu
LIFESTYLEWhat's hot

Kate e razbunata! Camilla Parker Bowles, topless pe iaht, in Spania

Dupa ce, anul trecut, a ocarat-o pe biata Kate Middleton, pentru ca le-a oferit paparazzilor prilejul de a o fotografia topless, sotia printului Charles, Camilla Parker Bowles, savarseste aceeasi greseala.

Imaginile cu ducesa de Cornwall, bronzandu-se in sanii goi, pe un iaht, in Spania, au fost publicate de jurnalistii de la revista “Globe”, sub titlul “Seniorii au iesit la plaja”. Fotografiile sunt din recenta vacanta pe care Camilla a petrecut-o alaturi de 20 de prieteni si dezvaluie ca “soacra” lui Kate Middleton nu e deloc complexata de felul in care arata. Asta, in conditiile in care sanii ii sunt cam lasati, iar chilotii cu buline esueaza in a-i strange colaceii de grasime de pe burta. “Iata motivul pentru care Camilla nu va fi niciodata regina”, au exclamat iute fanii frumoasei Kate Middleton, folosind exact o replica pe care sotia printului Charles i-a dat-o acum un an lui Kate.

“Te-ai lasat fotografiata intr-o ipostaza jenanta pentru o membra a casei regale. Nu meriti sa fii regina”, i-ar fi spus atunci soacra nurorii. Iata ca acum s-a intors roata, iar cea care facea parada de bune maniere si responsabilitate a calcat pe bec. “Macar Kate arata bine! Cine naiba ar vrea sa vada cum arata in sanii goi o femeie de 66 de ani!”, au comentat cititorii revistei Globe.
PRINCE CHARLES OF ENGLAND IN ITALY camilla-topless-2 camilla-topless

ARTICOLE SIMILARE

Campanie impotriva discriminarii: „De la mine ai un NU”

realitatea

Cercetătorii “au tradus” discuțiile dintre lilieci. Sunt certăreți și se contrazic mult

realitatea

Cine e vedeta care a pozat asa in TABU???

realitatea

Revoluţie: A fost inventat dispozitivul care îţi păcăleşte creierul că stomacul e plin

realitatea

Teo a TAXAT-O DUR pe Gyorfi pentru un GEST făcut la ÎNMORMÂNTARE

O vacanta cel putin ciudata!!! …MOTIVUL pentru care Esca a PĂRĂSIT pupitrul Ştirilor Pro TV

Scrie un comentariu