Home > Agenda > Campanie impotriva discriminarii: „De la mine ai un NU”

Campanie impotriva discriminarii: „De la mine ai un NU”

Asociatia Active Watch a lansat campania „De la mine ai un NU” care isi propune sa sanctioneze discursurile publice facute fara responsabilitate care instiga la discriminare si intoleranta.

Campania manifest prezinta o serie de testimoniale video apartinand unor persoane publice cu notorietate, reprezentanti media si formatori de opinie care au spus “NU” discriminarii, apasand sugestiv un buton rosu. Fiecare apasare de buton va fi contorizata pe platforma online www.delamineaiunNU.ro, publicul fiind invitat si el sa se alature initiativei.

“Un gay este un om cu orientare sexuala diferita. Un rrom este un om cu etnie diferita. Un roman este in Romania un om obisnuit. Toti au in comun un lucru: sunt oameni. Nu ne mancam intre noi pentru ca suntem diferiti… sau cel putin asa ar trebui sa fie. Astazi e randul meu sa spun NU discriminarii de orice fel. Din partea mea ai un NU”, a declarat Mircea Toma, presedinte Active Watch.

Campania „De la mine ai un NU”  incurajeaza abordarea unei atitudini tolerante in randul tuturor romanilor si al persoanelor publice si isi propune sa demonstreze ca in Romania exista o masa mare de persoane educate, deschise si dispuse sa accepte oameni si contexte diferite. In perioada urmatoare vor fi incarcate alte testimoniale apartinand persoanelor publice care au decis sa se alature campaniei.

Cei care doresc sa se alature initiativei Active Watch pot spune un “NU” discriminarii intrand pe platforma delamineaiunNU.ro si apasand butonul rosu al campaniei. 

Mesajele campaniei vor fi promovate in mediul online si social media prin vizualuri dedicate si hashtag-ul #delamineaiunNU. Sustinatorii campaniei sunt incurajati sa incarce propriile declaratii video pe paginile personale de Facebook, semanlizandu-le prin hashtag-ul campaniei.

Campania „De la mine ai un NU” este sustinuta si implementata pro-bono de catre agentia de publicitate FCB Bucharest.

Articole asemanatoare
machiaj
Machiajul ochilor pentru toamna aceasta. Culorile puternice, preferatele vedetelor
make-up
14 trucuri de make-up pentru femeile mai în vârstă
rimelul
Şi-a şters rimelul pentru prima oră, după 25 de ani. E îngrozitor ce i s-a întâmplat
Cameron Diaz
Cameron Diaz renunță la actorie ca să se dedice familiei

Loading...

Comenteaza acest articol

Campanie impotriva discriminarii: „De la mine ai un NU”

by realitatea   1 min
0