Tabu
lifestyle

ANDREEA MANTEA făcută praf: “E o distrugătoare de căsnicii. Minte cu neruşinare!”

După ce a aparut la televizor pentru a se apăra, în urma celor declarate de mama lui Ştefan Stan, Andreea Mantea mai primeşte încă o lovitura, si de data aceasta nu de la fosta ei soacră. O altă femeie face dezvăluiri legate de viaţa frumoasei prezentatoare,  dorind să îşi păstreze anonimatul.

“M-a intrigat foarte tare Andreea. Eu o cunosc bine, face pe naiva şi pe neştiutoarea. E aşa cum a spus mama lui Ştefan, nu e decât pentru ea. Nu ştie decât să jecmănească bărbaţii de bani, iar când nu mai au bani să-i plătească ratele sau mofturile nu mai sunt buni. E doar pentru bani, îşi urmăreşte scopul şi atât. Pe de-o parte, e deşteaptă, îi fraiereşte cum vrea ea. La televiziuni face pe sfânta, dar minte cu neruşinare. După ce le mănâncă banii, le dă cu şutul în fund, nu iubeşte pe nimeni”, a afirmat femeia, conform Ring.

Aceasta continuă cu alte acuzaţii mai grave, afirmând că Andreea ar fi “o distrugătoare de căsnicii”. 

“Andreea a spus că niciodată nu a despărţit o familie, că nu se bagă în căsnicii. Total fals! Cunosc oameni care s-au despărţit din cauza ei, iar ea ştie despre cine vorbesc. Nu ştie decât să bage intrigi, să strice casele oamenilor. E o distrugătoare de căsnicii. Minte cu neruşinare! Iar mama lui Ştefan nu e prima mamă cu care s-a certat. Mai cunosc părinţi cu care nu s-a înţeles şi care nici măcar nu o primeau în casă. Bine, asta la începutul relaţiei ei cu persoana respectivă. Nu vreau să intru în detalii”, a mai spus femeia.

ARTICOLE SIMILARE

Maggie Gyllenhaal le împrumută prietenelor jucăriile erotice

realitatea

Daniel Radcliffe apare nud în următorul Harry Potter

realitatea

Angelina Jolie, in rolul lui Kate Middleton?

De ce a meritat să fii ieri la BCR OPEN

realitatea

FIICA lui Piturca s-a maritat! FOTO!

Lucreaza pentru Prada si Alexander McQueen. El e Sorin Opait, supermodelul de peste Prut!

Scrie un comentariu