Tabu
lifestyle

Lucreaza pentru Prada si Alexander McQueen. El e Sorin Opait, supermodelul de peste Prut!


Se numeste Sorin Opait, are 21 de ani si, la ora actuala, este unul dintre cele mai apreciate modele masculine din lume. A defilat pentru case celebre precum Prada si Alexander McQueen, iar specialistii spun si ca e un fotograf foarte talentat. Ca dovada, doua dintre pozele facute de el au fost publicate in editia italiana a revistei Vogue.
Sorin Opait s-a nascut in urma cu 21 de ani in orasul Telenesti din Republica Moldova. In 2005,  a plecat, impreuna cu familia , in Portugalia, in cautarea unui trai mai bun. Norocul a facut sa se imprieteneasca la catarama cu o colega de scoala, care deja lucra ca model. Observand ca Sorin are potential, adolescenta l-a indemnat sa o lase incolo de timiditate si sa isi incerce si el norocul. Mai impins de la spate, mai din proprie initiativa, Sorin a inceput sa mearga la castiguri si, surpriza, a fost angajat.

Desi inceputul a fost greu, acum moldoveanul se poate lauda ca are la activ prezentari de moda pentru case celebre cum ar fi Michael Bastian, Prada si Alexander McQueen. “Cand am fost la Milano, aveam cate 15 castinguri pe zi, nici macar nu reuseam sa merg la toate. Ma trezeam dimineata si de aici incepea adevarata nebunie. Uneori uitam ca trebuie sa si mananc. De la 6.00 pana la ora 23.00 , eram pus pe fuga. Dupa stresul pe care l-am avut, slabisem mai mult de 10 kilograme”, a declarat de curand Sorin pentru site-ul publika.md.

ARTICOLE SIMILARE

Stațiunea care a devenit un magnet pentru turiștii români

Andreea Damian

ULUITOR! Fotografii din casele romilor din Buzescu facute de National Geographic

realitatea

A murit SERGIU NICOLAESCU!

realitatea

AMENZI pentru cei care iubesc cainii comunitari!

Johnnie Walker aniversează 100 de ani cu o sticlă specială

realitatea

DE CE s-a despartit CABRAL

Scrie un comentariu