Tabu
LIFESTYLEWhat's hot

Ghicesti cine-i cantaretul acesta de la noi?

Mihai Gruia, unul dintre solistii trupei Akcent, s-a intalnit, in weekend, cu doi fosti colegi. Cei trei au depanat amintiri de pe vremea cand erau elevi si au revazut impreuna fotografii facute cu mai bine de 15 ani in urma.

Daca acum e slab, iar femeile roiesc in jurul lui, desi e casatorit de cinci ani cu Laura, cand era elev la scoala, fetele fugeau de el. La intalnirea cu cei doi fosti colegi, sigur, Mihai si-a reamintit ca fetele il ocoleau pentru ca, spune el, era “gras si avea ochelari”.

Reporterii WOWbiz.ro au pus mana pe una dintre fotografiile lui Mihai Gruia. Cantaretul era, ce-i drept, mai plinut in copilarie si purta si ochelari de vedere.

“In weekend m-a revazut cu doi fosti colegi si am venit, fiecare, cu albume cu poze vechi. Am ras, am glumit si ne-am amintit de perioada copilariei. Cand eram elev, am avut prima “dezamagire in dragoste”, ca sa spun asa… Ne-am dus la munte, eu si cei doi prieteni, stiind ca acolo se afla si o colega de care eram indragostit de mult timp. Si am fost foarte dezamagit cand tipa mi-a zis ca nu vrea sa fie iubita mea pentru ca sunt gras si cu ochelari (zambeste – n.r.)”, isi aminteste Mihai Gruia.

ARTICOLE SIMILARE

Cum să te îmbraci ca un personaj de film

realitatea

Familia în 2050: pântece artificial și copii proiectați cu cât mai multe calități la alegere

realitatea

Chic parizian

realitatea

Suma exorbitantă pe care o cere fratele lui Pablo Escobar să-l înlăture de la putere pe Trump

Andreea Damian

CUTREMUR LA PRO TV! Horia Brenciu pleaca la Antena 1?

Schimbări majore la Instagram. Ce se va întâmpla cu postările

Andreea Damian

Scrie un comentariu