Tabu
LIFESTYLE

Scandal in Marea Britanie: Paul Walker, reclama la parfumuri dupa moarte

Gafa de proportii! Lipsa de sensibilitate! Aviditate dupa bani!

Asa  au caracterizat telespectatorii din Marea Britanie ideea de a difuza in pauza meciului Chelsea- Southampton, din cadrul Premier League, o reclama in care apare regretatul Paul Walker. Nici nu aflasera bine ca starul seriei “Fast and Furious” pierise  ars de viu intr-un cumplit accident auto petrecut in Los Angeles, cand fanii au avut ocazia sa il vada gonind cu masina pe autostrada si apoi aruncand-se pe jumatate imbracat in ocean, intr-o tentativa de a seduce o tanara superba.

Reclama cu pricina, la parfumul Cool Water, al casei Davidoff, a fost filmata in Hawaii, la inceputul lui 2011, si a fost considerata la momentul respectiv un succes absolut.

Difuzarea acesteia, insa, la doar cateva ore de la moartea lui Paul Walker nu a fost o miscare tocmai inspirata, fanii considerand gestul o lipsa crasa de respect la adresa actorului decedat in chinuri groaznice, dar si a familiei sale. “ Tocmai am vazut reclama cu Paul Walker la parfumul Davidoff! De prost gost” La ce naiba s-au gandit cand au difuzat-o? Odihneste-te in pace, Paul Walker”, a comentat furios un britanic. “Pe bune? Tocmai au difuzat reclama cu Paul Walker. Ce gafa de PR ingrozitoare”, a observat un alt telespectator.

ARTICOLE SIMILARE

Mihaela Radulescu s-a incins la plaja: “Ce facem cand…”

Portocalele nu sunt doar niște fructe de sezon, din ele se face o super marmeladă

realitatea

Un căţel orb este îngrijit de o pisică! VIDEO EMOȚIONANT

TRAGEDIE: Un actor roman s-a inecat la Jupiter!

Lituanianul Cesnavicius inchide un post TV din trustul PRO!

ALEX VELEA si ANTONIA isi fac casa pentru bebelus

Scrie un comentariu