Tabu
LIFESTYLEWhat's hot

Răzvan Fodor şi-a “testat” soţia înainte de căsătorie! Vezi cum!

Sătul să vadă în jurul său cupluri care se despart după ani de căsnicie, Răzvan Fodor a publicat pe blogul său ceea ce crede el a fi reţeta rezistenţei într-o relaţie.

Cu această ocazie actorul mărturiseşte că a ştiut că soţia sa este femeia cu care vrea să se căsătorească abia după ce a supus-o unor teste. Aşadar, Irina, cea care îi este soţie, a trebuit să suporte glumele proaste ale prietenilor lui şi o călătorie chinuitoare pentru o fată “de oraş”. 

Răzvan crede că motivul pentru care relaţiile se destramă este pentru că partenerii nu sunt sinceri unul cu celălalt, astfel fiecare încercând să-şi ascundă defectele. 

“Nu spun ca am o reteta fixa, dar cred ca pot da cateva sfaturi.

Eu zic asa: da-ti jos mastile, arata-i cine esti, teatrul in cuplu e obositor si nu tine o vesnicie, du-o sa-ti cunoasca parintii, fa-i cunostinta cu prietenii tai, indiferent de cat de idioti sunt, spune-i ca exista sanse sa ragai dupa o masa copioasa, ca injuri in trafic,ca nu te omori dupa cumparaturi…… si daca dupa toate astea, te trezesti dimineata tot cu nasul in parul ei, ea iti e destinata!”, a scris Răzvan Fodor pe blogul său.

Sursă foto: Blog Răzvan Fodor

ARTICOLE SIMILARE

Mihaela Radulescu se lauda cu un stil de viata sanatos, dar uite ce face

Bărbații preferă o femeie cu un astfel de corp

Andreea Damian

Ai o melodie in cap toata ziua? Inseamna ca ai un vierme de ureche

Dani Oţil, cea mai frumoasă DECLARAŢIE DE DRAGOSTE pentru Mihaela Rădulescu

Noi reguli pentru schimbarea permiselor de conducere

Andreea Damian

Iulia Albu, FEMEIA CU MUSTAŢĂ ! Vezi CUM A REUŞIT SĂ ŞOCHEZE!

Scrie un comentariu