Tabu
LIFESTYLE

Andreea Berecleanu RUPE TĂCEREA! Vezi de ce a DIVORŢAT de Andrei Zaharescu

Andreea Berecleanu a dezvăluit motivele care au dus la divorţul de Andrei Zaharescu. Vedeta “Observatorului” a făcut aceste dezvăluri în cadrul emisiunii “Dincolo de aparenţe” de la Antena Stars.
“Nu au fost factori externi, meseria noastră a fost cauza principal. În clipa în care nu s-a mai dansat şi nu s-a mai cântat în casă, am spus stop. Copiii mei au ştiut tot şi fericirea lor este cea mai importantă. Nu am avut nicio suferinţă şi nu am vrut să am vreuna, de asta am spus stop”, a spus Andreea.

Prezentatoarea pricipalului jurnal de ştiri de la Antena 1 a mai afirmat că decizia de a se despărţi de Andrei a luat-o după ce a discutat cu două persoane importante din viaţa sa. “M-am sfătuit cu tata când am hotărât să divorţez. Nu i-am spus mamei, pentru ca e mai emoţională. De la tata şi de la Eva, fiica mea, am primit cele mai valoroase sfaturi. Am 100% încredere în Eva, mă regăsesc în ea”, a adăugat vedeta. Andreea Berecleanu şi Andrei Zaharescu au divorţat în acest an, după 15 ani de când sunt împreună.

ARTICOLE SIMILARE

Blue Monday. 17 ianuarie, cea mai deprimantă zi a anului

Andreea Damian

Excesul de fructe duce la îngrășare

realitatea

Alimente rafinate si scumpe

realitatea

RAZVAN si DANI – scandal in avion! Au vrut sa-i dea jos la Sibiu, dupa un scandal monstruos!

O plantă chinezească elimină cancerul în 40 de zile

Anastasia Soare, despre sprancenele vedetelor! Vezi ce spune despre Antonia, Andreea Banica sau Andreea Balan!

Scrie un comentariu