Tabu
LIFESTYLEWhat's hot

ANNA LESKO – mamica de baietel!

ANNA LESKO – mamica de baietel in cateva saptamani! ANNA se ocupa de camera micutului, iar patutul pare sa fie primul pe lista de cumparaturi. Asa ca artista a ales cea mai sexy rochita din sifonier si a dat fuga la un magazin cu articole pentru casa.Anna Lesko se pregateste acum mai degraba sa-si legene baietelul care va veni pe lume peste aproximativ doua luni. Si chiar daca pesemne nu v-ati obisnuit inca cu artista in postura de viitoare mamica, aceasta si-a luat foarte in serios rolul. Pe ultima suta de metri cu sarcina, Anna are acum in vedere camera copilului. Dovada ca, zilele trecute, cantareata si-a scos burtica la plimbare intr-un magazin de profil. Insotita in permanenta de un barbat, altul decat iubitul ei, Anna a colindat mai bine de o ora si jumatate cu ochii dupa articole pentru casa, conform www.cancan.ro.

Cantareata a ales pentru aceasta iesire o rochita foarte sexy, prin care se vad foarte bine urmele celor sapte luni de sarcina. E drept…daca n-ar trada-o burtica, n-ai zice ca Anna mai are foarte putin pana va putea sa-si tina in brate micutul.

Asadar, s-a orientat rapid la o perna, o pilota si cateva accesorii, dupa care s-a dus glont la raionul cu mobila pentru copii. Acolo a stat cel mai mult. Aproximativ 30 de minute i-a luat cantaretei sa studieze un patut…care, in final, s-a dovedit a nu fi pe gustul ei.Pana acum, Anna se poate incadra cu usurinta in categoria gravidutelor norocoase…aproape ca nici n-a simtit ca este insarcinata. Pe langa faptul ca se bucura in continuare de o silueta la care multe mamici viseaza, ucraineanca este si acum la fel de sprintena ca de obicei. Atat doar ca a renuntat sa se mai urce la volan, in schimb se plimba cat e ziua de lunga…pe bancheta din spate a masinii personale.

Cu cateva zile in urma, am gasit-o cu o prietena la un magazin de tesaturi. Soferul a lasat-o chiar la intrare, tanara care o insotea i-a deshis usa…semn ca toata lumea se ingrijeste de viitoarea mamica. A mai stat si acolo aproximativ 45 de minute, si-a ales cateva materiale, dupa care si-a vazut in continuare de treaba prin oras…

Anna si iubitul ei sunt impreuna de trei ani

Desi a marturisit in nenumarate randuri ca e singura si disponibila, in ultimii trei ani, Anna Lesko si-a tinut iubitul departe de ochii curiosilor. In tot acest timp, cantareata s-a convins ca el este taticul potrivit. I se spune Dj Vinnie, provine dintr-o familie de muzicieni respectabili si colaboreaza cu Anna inca din toamna anului 2010.

Foto: www.spy.ro, www.cancan.ro

ARTICOLE SIMILARE

CRISTI BORCEA a divortat de ALINA!? Se pregateste VALENTINA PELINEL

MONICA GABOR are un iubit nou in SUA! Adio, Mr. Pink!

Ziua Internațională a fericirii. Cât de fericiți sunt românii

Andreea Damian

Cum sa scapi de depresia de primavara!

DANA PATRICIU isi calcula mostenirea chiar la cimitir

Copiii nu datorează nimic părinților lor

Andreea Damian

Scrie un comentariu