Home > Lifestyle > Artistul care face capodopere cu schiurile in zapada!

Artistul care face capodopere cu schiurile in zapada!

Daca mergeti prin statiunile de schi din Europa, ati putea avea sansa sa il gasiti pe cel mai mare artist dintre schiori. Il cheama Simon Beck si creaza capodopere in zapada.
Acum 5 ani de zile, britanicul Simon Beck facea harti ale traseelor montane si partiilor de schi. Asa i-a venit ideea sa foloseasca zapada pentru a desena in ea cu schiurile. S-a mutat in Franta si bate cat e iarna de lunga statiunile din Alpi, impodobind-le cu desenele sale.

“Imi ia o zi sa fac un desen in zapada” spune artistul intr-un interviu pe Facebook “si de obicei ma opresc din cauza oboselii. Folosesc suprafete mari, de un hectar, pe care schiorii de obicei le ocolesc, fiindca nu sunt in panta”.

Dupa ce termina desenele, le fotografiaza cat de repede poate, deoarece operele sale de arta au in general o viata foarte scurta: pot pieri la prima rafala de vant sau daca temperatura creste cu cateva grade. Unele dintre desene sunt creatiile sale originale, altele sunt comenzi platite. Artistul spune ca ar fi fost cautat si de cei de la Disney pentru a le face un desen care sa promoveze filmul “Frozen – Regatul de gheata”.

Articole asemanatoare
Călătorie în timp – Bucureştiul sub zăpadă în 1954
Philips aduce iarna cu “Bradul de zapada”
LOVE is all around!

Comenteaza acest articol

Artistul care face capodopere cu schiurile in zapada!

by   1 min
0