Tabu
LIFESTYLEWhat's hot

Woody Allen, ACUZAT de fiica sa adoptivă că a AGRESAT-O SEXUAL

Regizorul american Woody Allen este acuzat de fiica sa adoptivă, Dylan Farrow, că a agresat-o sexual în copilărie. Acuzaţia a fost formulată, sâmbătă, într-o scrisoare deschisă publicată pe un blog al unui jurnalist de la New York Times – Nicholas Kristof, scrie CNN.

“Care este filmul vostru preferat regizat de Woody Allen? Înainte de a răspunde, ar trebui să ştiţi că atunci când aveam şapte ani, Woody Allen m-a luat de mână şi m-a condus într-un mic pod, slab luminat, de la etajul al doilea al casei noastre. Mi-a spus să mă întind pe burtă şi să mă joc cu trenul electric al fratelui meu. Apoi, el m-a agresat sexual”, scrie tânăra.

În 1992, chiar Mia Farrow l-a acuzat pe Woody Allen că a molestat-o pe fiica lor Dylan, pe atunci în vârstă de şapte ani. Acuzaţiile au fost formulate în timpul unui conflict dur dintre actriţă şi regizor, după ce aceasta descoperise că Allen avea o aventură cu o altă fiică adoptată de Mia Farrow, Soon-Yi Previn, la acel moment în vârstă de 20 de ani. Potrivit CNN, reprezentanţii regizorului american nu au răspuns la aceste noi acuaţii.

ARTICOLE SIMILARE

În Țara Galilor au apărut toaletele anti-sex

Andreea Damian

Scaunul lui James Bond, disponibil acum in Romania

realitatea

Reacţia ULUITOARE a unei pisici: SALVEAZĂ un COPIL din COLŢII unui câine VIDEO

Dorian Popa nu a murit: “Sunt bine, nu am timp sa mor”

Recomandările MAE pentru românii care vor să meargă în Bulgaria în această perioadă

Andreea Damian

Modul adorabil în care Harry și Meghan se alintă unul pe celălalt

Andreea Damian

Scrie un comentariu