Tabu
BEAUTY

Radu Banciu: “Tigroaica lui Bănică Jr. s-a făcut pufuleț cu cele 10 kilograme în plus!”

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, vineri seară, în cadrul emisiunii sale ”Lumea lui Banciu”, difuzată pe B1 TV, noul fizic al Laviniei Pârva, care a luat 10 kilograme în plus în greutate.

”Libertatea o prezintă pe prima pagină pe tigroaica lui Bănică Jr. S-a făcut, iată, pufuleț probabil îi spune, cu 10 kilograme în plus. E adevărat că arată bine. O vedem în toată splendoarea ei și la interior. Pleznește decolteul. Aici, într-adevăr, are ceva din Andreea Marin. Mă refer la poziție mai mult, asta este poziția pe care o adopta prin ziare și reviste și Andreea Marin. Îi place să o pleznească puțin mai plinuță, cam asta ar fi ideea. Ăștia zic mai rotunjioară”, a comentat Banciu.

”După cum își ține piciorușul acolo, îmi dau seama că nu e ok. Numai o anumită categorie de femei țin picioarele așa. Nu o să mai spunem care, dar nu știu unde au învățat femeile că trebuie să își țină toate degetele alea, așa, adunate. Asta se practică la bordel. Acolo, se zice că dacă tot ai picioarele urâte, e bine să le ții adunate așa ca să nu vadă clientul”, a explicat comentatorul TV.

ARTICOLE SIMILARE

Self workshop make-up cu Alina Brailescu

realitatea

Cele mai folosite masti naturale pentru ten gras

realitatea

Operatiile estetice nu te fac mai atragatoare, spun studiile

Parfum Marry Me de la Lanvin

realitatea

Gomajul „economic” pentru față și corp propus de Andreea Ibacka

Andreea Damian

Pink vorbește despre bătrânețe, riduri și greșelile din trecut

Andreea Damian

Scrie un comentariu