Tabu
LIFESTYLEWhat's hot

De Dragobete, colaborare intre Holograf si Antonia! ASCULTA AICI!

Astazi, Trupa Holograf lanseaza astazi un nou videoclip, alaturi de Antonia, pentru piesa “Intoarce-te acasa”, extrasa de pe albumul “Love affair”, lansat in 2012 alaturi de MediaPro Music.

Ideea colaborarii i-a apartinut tobosarului trupei, Edi Petrosel, care are numai cuvinte de lauda despre Antonia,  sustinand ca “A fost o surpriza mai mult decat placuta. Aveam nevoie de cineva care sa aiba calitati vocale si un mod de interpretare special, iar Antonia a intrunit cu brio aceste conditii

Antonia declara si ea ca a fost foarte onorata sa cante alaturi de Holograf si a acceptat propunerea de colaborare fara sa stea pe ganduri.

Filmarile videoclipului pentru piesa “Intoarce-te acasa” au avut loc in urma cu doua saptamani, la platoul Atlantis Film, in regia lui Florin Botea, de make up s-a ocupat Andra Manea, reponsabil de coafuri a fost Adonis Enache, iar stylingul a fost asigurat de Cristina Craciun.

ARTICOLE SIMILARE

Cum să te pregătești de vacanță cu un buget recesionisto-elegant

realitatea

Cum planifici un concediu romantic

realitatea

Lucrurile esențiale pe care e mai bine să le cumperi din România când pleci în vacanță la greci: „Acolo sunt mai scumpe”

Andreea Damian

TRAGEDIE! O cunoscută PREZENTATOARE tv a MURIT la 25 de ani

Arabul Ramonei Gabor e putred de bogat

În 2019, în România, era să citim o carte despre cum să-ți bați copilul

Dora Constantinovici

Scrie un comentariu