Tabu
LIFESTYLE

O cunoscută prezentatoare, părăsită de logodnic și șomeră!

Atunci cand a fost ceruta de sotie de Gabi Torje, Iulia Parlea si-a dat demisia de la postul de televiziune la care lucra si alegea sa il urmeze pe fotbalist in Spania. Intre timp, cei doi s-au despartit, iar satena e disperata sa-si gaseasca de munca.

Trista, Iulia Parlea s-a intors in Romania de mai bine de o luna. De atunci, fostul manechin isi cauta disperata un loc de munca, dar pana acum nu a gasit nimic:

“Nu are nici o sursa de venit. Pacat, a facut cea mai mare greseala din viata ei ca si-a dat demisia de la postul de televiziune la care lucra. Acolo era vazuta foarte bine si ar fi avut un viitor frumos. Din pacate, a lasat ca iubirea sa o conduca. Acum trage din greu pentru toate astea. A intrebat si ea in stanga si in drepta, ar vrea sa revina in televiziune ca prezentator de stiri, insa nimeni nu o vrea. Este destul de descurajata, noroc ca o mai ajuta ai ei. Nu cred ca mai exista cale de impacare intre ea si Torje”, a declarat un apropiat al prezentatoarei TV, pentru CANCAN.ro.

ARTICOLE SIMILARE

Ea este fiica secreta a lui Nae Lazarescu! Vezi cum arata Simona si ce amintiri are cu actorul!

Mircea Badea: “Azi un prieten cu care am trait o viata a ales sa se sinucida…”

Mihaela Rădulescu, SCANDAL MONSTRU în aeroport

Râsul în hohote, o nouă cură de slăbire

realitatea

Pommery POP Safari

realitatea

Sapte aspecte pe care orice mamica responsabila ar trebui sa le stie in legatura cu scaunele auto pentru copii

realitatea

Scrie un comentariu