Tabu
LIFESTYLE

Oana Roman, internata in spital! A fost operata de urgenta

Zile cumplite pentru Oana Roman, dupa cum marturiseste chiar ea! Vedeta a trecut printr-o operatie foarte dificila si nu are cuvinte sa le multumeasca celor care au fost alaturi de ea.

Saptamana care tocmai se incheie a fost una foarte dificila pentru Oana Roman. A devenit mamica in urma cu numai trei luni, insa a fost nevoita sa revina in spital de urgenta.
Oana dezvaluie ca a trecut prin cele grele momente din viata ei si a invatat ca doar familia este cea care conteaza cu adevarat in viata.

“In ultima saptamana, am trecut printr-o cumpana a vietii si nu exagerez cu nimic cand spun asta! Probabil, multi s-au intrebat de ce nu am mai postat nimic pe aceasta pagina! Acum nu scriu pentru a ma plange sau pentru a-mi etala public suferinta! Am trecut prin momente grele, am suferit o interventie chirurgicala complicata si cu ajutorul lui Dumnezeu si a unui doctor minunat dar si al familiei mele, sunt pe drumul cel bun! Aceste zile petrecute la reanimare si in spital m-au facut sa realizez si mai mult ca nimic pe lumea asta nu conteaza mai mult decat sanatatea si familia!”, s-a confesat Oana.

ARTICOLE SIMILARE

Fiica Monicai Gabor, o adevarata domnisoara! Columbeanu a inscris-o la o scoala deosebita!

Solutii termice pentru incalzirea pensiunilor turistice: Sobe pe lemne sau Termoseminee?

Tabu Tabu

Noutăți Danone

realitatea

Cum vor arăta copiii Prinţului Harry. Un artist le-a făcut chipul robot

Andreea Damian

Anda Adam cucerita de un alt barbat! Uite cine o strange in brate!

Cafea inhalabila! Revolutia cafelei

Scrie un comentariu