Tabu
LIFESTYLE

Amanta lui Keo a trecut si prin patul lui DJ Vinny, iubitul Annei Lesko!

Blonda s-a iubit si cu iubitul Annei Lesko.

Astfel, se pare ca povestea de dragoste dintre Andreea Balan si Keo nu este prima in care Alexandra isi baga coada. Mai exact, prima ei rivala a fost nimeni alta decat Anna Lesko, blonda avand si o relatie cu DJ Vinny. Sau, cel putin, aceasta este confesiunea pe care Misty i-a facut-o Andreei, in momentul in care cele doua au avut marea confruntare, chiar in apartamentul lui Keo.
“E incredibil. Alexandra a fost de o sinceritate rara cu Andreea. Atat de sincera, incat Andreea a ramas consternata. I-a spus ca, inainte de Keo, a avut o relatie cu nimeni altul decat DJ Vinny, tatal copilului Annei Lesko. Pe care l-a iubit foarte mult, dupa cum spune ea. Au fost impreuna ceva timp, dupa care acesta a ales-o pe Anna Lesko si a parasit-o. Insa ea nu s-a multumit cu una, cu doua, si a continua sa il caute mai multa vreme dupa ce el a ales-o pe Lesko, in detrimentul ei”, a povestit o sursa din anturajul Andreei Balan, pentru CANCAN.ro.

ARTICOLE SIMILARE

Sectorul 4 al Municipiului București pune la dispoziție un spațiu dedicat pentru colectarea ajutoarelor destinate sinistraților din Turcia, afectați de cutremure

Tabu Tabu

Diferenta dintre DRAGOSTE si SEX / Jurnalul unei nimfomane (3) de Clara Bucur

Cardurile de energie: Cum arată, când vor fi distribuite şi când se vor face primele plăţi

Andreea Damian

MIOARA ROMAN se destăinuie! ADEVĂRATUL MOTIV pentru care a DIVORŢAT de PETRE ROMAN!

BoConcept

realitatea

ADELINA lui CRISTIAN BOUREANU, adevarata inlocuitoare a VALENTINEI PELINEL

Scrie un comentariu