Tabu
Image default
LIFESTYLE

A început „Litoralul pentru toți“.  Prețuri cu 70% mai mici decât în sezon

Luni, 22 mai, a început programul social „Litoralul pentru toți”. Tarifele pornesc de la 52 de lei pe noapte de persoană și sunt cu până la 70% mai mici decât cele din vârf de sezon. Peste 25 de unități de cazare s-au înscris.

A început „Litoralul pentru toți”, program social care se desfășoară în perioada 22 mai – 18 iunie. Peste 25 de unități de cazare s-au înscris în program până duminică, oferind turiștilor prețuri de cazare cu până la 70% mai mici decât în plin sezon.

Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) a anunțat lansarea programului social. Potrivit acestora, până duminică, 25 de unități de cazare din toate stațiunile de pe litoralul românesc s-au înscris în program. Ele pun la dispoziția turiștilor, în total, 4.000 de locuri de cazare pe noapte. Alte aproximativ 50 de unități de cazare urmau să se înscrie în program până luni, oferind un număr de aproximativ 8.000 de locuri de cazare pe noapte.

„Continuăm acest program de succes, pe care românii îl așteaptă în fiecare an. Este perioada în care prețurile pe litoral sunt cu până la 70% mai mici decât în vârf de sezon, iar pentru mulți turiști reprezintă, poate, singura variantă prin care pot merge în vacanță la mare câteva zile. Cele mai multe hoteluri vor fi deschise începând cu sfârșitul lunii mai, dar turiștii pot face deja rezervări de sejururi pentru acest program”, afirmă Dragoș Răducan, președintele FPTR.

A început programul „Litoralul pentru toți”

În perioada 22 mai – 18 iunie, românii pot petrece un sejur la mare cu tarife pornind de la 52 de lei pe noapte de persoană, preț ce include doar cazare, fără mic dejun, la un hotel de 3 stele din stațiunea Venus.

În funcție de stațiunea aleasă, prețurile diferă. Pentru o noapte de cazare în Mamaia, prețurile pleacă de la 101 lei/noapte/persoană în camera dublă, ofertă valabilă la un hotel de 3 stele. În partea de sud a litoralului, turiștii plătesc pentru o noapte de cazare prețuri începând de la 57 lei/noapte/persoană în camera dublă la un hotel de 3 stele.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Cărți captivante de citit acasă

Andreea Damian

Shakira face reclama la iaurt

Socant! ANDREEA BALAN: De ce a vrut sa se sinucida!

realitatea

Metoda de slabit a Biancai Rus, dezvaluita de iubit: “Imi cerea sa facem sex de 7-8 ori pe zi. Ea credea ca poate asa slabeste!”!

Cum sa fii sincera fara sa jignesti

realitatea

Cum să pleci singură în vacanță

realitatea

Scrie un comentariu