Home > Agenda > stiri > A murit Adam Yauch, MCA de la Beastie Boys

A murit Adam Yauch, MCA de la Beastie Boys

Adam Yauch avea doar 47de ani si fusese diagnosticat cu cancer la glanda salivara 2009, iar dupa o interventie chirurgicala si sedinte de chimioterapie, anul trecut a circulat vestea ca a invins lupta cu boala.

Dupa ce a fost operat de cancer la gat, MCA credea ca tumoarea a fost extirpata si a tinut sa le transmita fanilor ca se simte “sanatos, puternic si increzator”. Dupa interventia chirurgicala, membrul Beastie Boys s-a retras in Tibet si a apelat la tratamentele naturiste ale medicilor de acolo, adoptand si o dieta organica.

Se pare ca aceste lucruri nu l-au ajutat foarte mult pe Adam Yauch care, in ianuarie 2010, a fost nevoita sa dezmita informatiile aparute in presa, referitoare la insanatosirea sa.

Dupa ce reprezentantul artistului a confirmat public moartea acestuia, colegii de breasla si-au exprimat regretele vizavi de trecerea in nefiinta a lui MCA.

MCA, asa cum era cunoscut Adam Yauch, si colegii sai de formatie, Mike D, respectiv Ad Roc, au vandut peste 40 de milioane de albume in intreaga lume.

Articole asemanatoare
Momente grele pentru Dana Rogoz! Tatăl ei a murit
Fratele Simonei Trasca a murit in Inchisoarea Rahova: “E strigator la cer! Nu ne dau trupul lui acasa!”
VESTE DRAMATICĂ pentru Draga Olteanu Matei! “A MURIT în această dimineaţă”
TRAGEDIE! O cunoscută PREZENTATOARE tv a MURIT la 25 de ani

Loading...

Comenteaza acest articol

A murit Adam Yauch, MCA de la Beastie Boys

by   1 min
0