Tabu
FASHION

Acest accesoriu senzual purtat de mirese a devenit esențial pentru ținutele de seară

Mănușile de piele sunt de modă veche? Cu siguranță, conform noului trend de modă pentru iarna 2022-2023. Mănușile din tulle negru sunt noua atracție a sezonului.

Te-ai întrebat de mult timp ce ar putea găsi jurnaliştii, stiliştii şi vedetele din showbiz în mănuşile de „operă”? Nepurtabile pentru unii, improbabile pentru alții, mănușile lungi și transparente reușesc totuși un truc magic fără efecte speciale. Acela de a detrona toate celelalte accesorii ale sezonului, purtarea lor a devenit esențială pentru cele mai stilate femei ale generatiei noastre. Și în timp ce rivalele lor albe se potrivesc de obicei cu rochiile de mireasă, versiunea pe negru este purtată la orice petrecere.

Mănușile preferate de Dua Lipa

Recent, Dua Lipa a fost cea care a confirmat această tendință. Cu o mână fermă, cântăreața britanică de origine albaneză a reluat legătura cu stilul gotic purtând o rochie Burberry SS23 de catifea neagră, creată de Riccardo Tisci, accesorizată cu mănuși de operă din plasă transparentă cu siglă. Pentru ea, a fost o ținută de seară ideală pentru a participa la gala Premiilor Booker 2022.

O tendință de modă care, evident, nu o nemulțumește pe cântăreață deoarece cu câteva zile mai devreme, aceasta promova aceeași pereche de mănuși de seară pe care stilistul ei suprapusese o manșetă argintie.

Mănușile de tulle negru sunt, de asemenea, și mai presus de toate o poveste de modă cu casele de lux. Pentru prezentarea sa de moda SS23, Dolce & Gabbana o alesese pe Deva Cassel, fiica Monicăi Bellucci și a lui Vincent Cassel, care a purtat o pereche de mănuși negre din voal transparent, asortate cu colanții ei.

Cum să porți mănușile negre din tulle

Când să le porți? Preferabil pentru o ieșire de seară, sau la o nuntă. La fel ca în anii 90 și 2000, cu alte cuvinte perioada de glorie a acestor accesorii, mănușile de operă se poartă cu stil. Le purtăm cu o rochie de seară, transparentă sau din catifea. Cu condiția să aibă o supradoză de eleganță. Toate completate cu o jachetă blazer supradimensionată sau o haină lungă de lână, neagră sau bleumarin.

ARTICOLE SIMILARE

Prima ediție AUTOR, un adevărat succes

realitatea

Citibank virează spre retail

realitatea

Sport/Couture in “Fashion Wonderland”

Premiantii Bucharest Fashion Week!

Street fashion: Cristiana

realitatea

Nicole Richie sau Ellen Pompeo?

realitatea

Scrie un comentariu