Tabu
Image default
PEOPLESlider

Probleme pentru Emily Burghelea la anunțarea sexului celui de-al doilea bebeluș

Emily Burghelea urmează să devină mamă pentru a doua oară, vestea fiind dată chiar de simpatica vedetă în urmă cu doar câteva luni. Chiar dacă mai are puțin până își va cunoaște bebelușul, nu a aflat sexul bebelușului!

Prietenii ei se vor ocupa de organizare unui gender reveal. Într-un interviu recent, Emily Burghelea a povestit că, la primul copil, nu a putut aștepta prea mult și a rupt plicul, pentru a afla sexul bebelușului. În schimb, acum i l-a înmânat unor prieteni, care se vor ocupa de organizarea unui petreceri, unde invitații vor afla dacă este fetiță sau băiețel.

Însă gender reveal-ul n-a mai avut loc, așa cum plănuiese vedeta. Emily Burghelea a vrut să facă evenimentul la casa din care s-a mutat după ce s-a născut Amedea, însă chiriașii pe care îi avea acolo nu au putut elibera la timp spațiul.

Petrecerea a fost reprogramată, de data asta punându-se vremea rea în calea vedetei. Emily a vrut să facă mica petrecere în curtea casei sale, însă din cauza ploii, nu a mai fost posibil. Vedeta i-a anunțat pentru a doua oară pe invitați că se amână din nou, nu se știe pentru ce dată.

„Era plănuit să-l facem în weekend. Prima dată, am plănuit să-l facem la un restaurant. Apoi, am spus că am avut petrecerea de ziua mea săptămâna trecută, am spus că e prea mult pentru mine, fiind și însărcinată, mai sunt și cu Amedea, să facem iar la restaurant e o bătaie de cap”, a povestit ea pentru FANATIK.

ARTICOLE SIMILARE

Șarmul discret al cadoului de curtoazie

Ciocîrlan

Cu ce fotografii își atrage Daniela Crudu abonații pe OnlyFans

Andreea Damian

Moda unisex tratează ca egali femeile şi bărbaţii

Andreea Damian

Ce fată frumoasă are Vanessa Paradis. E leită mamei sale

Andreea Damian

Airyen Vay a lansat piesa “Put Your Money Where Your Mouth Is”

Andreea Damian

Până la următorul album muzical, Rihanna le oferă fanilor o autobiografie vizuală de 500 de pagini

Andreea Damian

Scrie un comentariu