Home > Agenda > Vladimir Putin vrea să controleze muzica rap

Vladimir Putin vrea să controleze muzica rap

Președintele rus, Vladimir Putin a cerut guvernului să se “implice” în muzica rap după ce mai multe concerte au fost anulate în toată țara.

Rapperul Husky

Eforturile de a interzice rap-ul definitiv au fost “imposibile” și astfel statul ar trebui, potrivit lui Putin, să joace un rol mai important în controlul genului acestuia de muzică. Ministerul Culturii va trebui să găsească cea mai bună metodă de a “naviga” la concertele de tineret, fără să atragă atenția, a adăugat el. Comentariile sale vin după ce rapperul rus Husky a fost arestat iar mai multe concerte au fost anulate.

În decembrie, autoritățile din orașul sudic Krasnodar au anulat concertul planificat din motive de “extremism”. Muzicianul – numele real Dmitry Kuznetsov – a fost apoi închis pentru 12 zile după ce a cântat pentru fanii săi, direct de pe o mașină.

Vorbind la o întâlnire a Consiliului Prezidențial pentru Cultură și Artă din Sankt Petersburg, președintele Putin a spus că problema ar trebui abordată “cu mare precauție”. “Cu toate acestea, sunt de acord că, dacă este imposibil să se interzică de tot, rap-ul ar trebui să fie preluat și direcționat într-un anumit fel”, a spus el. Ca să aibă un motiv popular pentru interzicerea muzicii, Putin și-a exprimat îngrijorarea deosebită cu privire la consumul de droguri în rândul tinerilor. “Rap-ul și alte forme de artă moderne se bazează pe trei piloni – sex, droguri și protest”, a spus el. “Sunt cel mai îngrijorat de droguri. Aceasta este calea cea mai rapidă spre degradarea unei națiuni”. Putin a mai spus și că este îngrijorat de limbajul urât în rap, spunând că a vorbit cu un lingvist despre asta. Acesta i-ar fi spus că deși înjurăturile sunt “o parte a limbii noastre”, Putin ar fi comparat limbajul cu trupul uman, glumind că “avem tot felul de părți ale corpului pe care totuși nu le afișăm tot timpul”. Guvernul rus are de o bună perioadă de timp o relație complicată cu muzica.

Articole asemanatoare
putin
Sexy-calendarul Putin din 2020 transmite un mesaj subliminal către guvernele lumii
În Rusia mii de persoane protestează împotriva legii privind securitatea cibernetică
Victoria Lopyreva, ambasadoarea FIFA World Cup 2018, este noua iubită a lui Putin
Pamela Anderson a avut o aventură cu Vladimir Putin

Comenteaza acest articol

Vladimir Putin vrea să controleze muzica rap

by realitatea   1 min
0