Tabu
Image default
CULTURE LIFE & LOVE LIFESTYLE Slider

Hallmark își cere scuze pentru că a retras reclamele pentru cupluri LGBT

Directorul general al Hallmark și-a cerut scuze pentru decizia de a retrage reclamele televizate cu cupluri de același sex.

Rețeaua de cablu a scos reclamele sub presiunea grupului conservator One Million Moms. Decizia a atras critici extrem de vocale pe rețelele de socializare și solicitarea unui boicot. Hallmark a spus că va reintroduce reclamele respective: „Ne pare rău cu adevărat de supărarea și dezamăgirea pe care decizia noastră le-a provocat”, a declarat președintele și directorul executiv al Hallmark, Mike Perry.

Într-o declarație postată pe site-ul său, Hallmark a declarat că „va lucra cu [grupul de avocați] Glaad pentru a reprezenta mai bine comunitatea LGBTQ pentru întregul portofoliu al companiei.” Decizia inițială de retragere a reclamelor a atras critici de la o serie de persoane gay de mare anvergură, inclusiv din partea candidatului democrat Pete Buttigieg și vedetei TV – Ellen DeGeneres. De asemenea, contul de Twitter al Netflix SUA a criticat decizia, la fel ca și guvernatorul Californiei, Gavin Newsom.

Hashtag-ul #BoycottHallmarkChannel, lansat de Glaad, a apărut în peste 16.000 de tweet-uri începând de duminică după-amiază. Saturday Night Live a batjocorit decizia Hallmark. Decizia inițială de a retrage reclamele a fost determinată de reclamații ale unui grup activist conservator. One Million Moms este un proiect online al Asociației Americane a Familiei, care este un adversar de lungă durată al drepturilor homosexualilor. One Million Moms a spus că a vorbit personal cu Bill Abbott, care este directorul executiv al companiei Hallmark.

 

ARTICOLE SIMILARE

Cântecul uneia dintre cele mai rare balene de pe planetă, înregistrat pentru prima dată. VIDEO

Andreea Damian

Renee Zellweger a izbucnit în lacrimi la premiera filmului Judy, în Toronto

realitatea

Kings on ice se reprogrameaza pentru luna octombrie

Tendințe de călătorie 2021: care vor fi cele mai populare destinații?

Andreea Damian

PERVERSIUNE sau anomalie psihica? O femeie de 44 de ani isi alapteaza CAINELE

Spice Girls vinde tricouri confecționate de muncitoare la limita sclaviei în scopuri umanitare

Andreea Damian

Scrie un comentariu