Tabu
Image default
FASHION Slider

Confort garantat | Cele nouă modalități de a purta blugi primăvara

Dictate de închiderile succesive, noile obiceiuri vestimentare au marcat sfârșitul pantalonilor slim. Și eternul clasic se adaptează nevoilor noastre de confort.

Jeanșii au fost întotdeauna o piesă centrală a garderobei noastre. Pe cât de senzuali sunt pe atât de relaxați ne face să părem. Blugii joacă o carte a atemporalității. Astăzi, noile noastre obiceiuri vestimentare dictate de închiderile succesive au marcat sfârșitul jeanșilor slim. În căutarea confortului, blugii largi sunt în centrul atenției pe podiumuri și în viața de zi cu zi.

Blugi drepți

Celine

Unde i-am văzut? La Celine. Hedi Slimane a abandonat „flare-ul” din anii 1970 pentru a face loc blugilor din anii 1990. Particularitatea lui? O tăietură ușor largă, de 7/8 lungime, care dezvăluie glezna. Acest model drept, cu talie înaltă, își găsește fericirea cu tricouri ușor mari, bluze decupate, jachete bombardier și are un aspect tineresc din anii nouăzeci (și mai mult ca niciodată actual), cu breton sau bob.

Blugi evazați cu talie joasă

Balmain

I-am văzut la Balmain, unde Olivier Rousteing pariază pe blugi evazați, pe care îi reinventează aici cu talia joasă. Particularitatea lui? Hiperformat în coapse, începe ca un subțire și ajunge să se arunce după genunchi pentru a mătura podeaua. Întâlnire perfectă între anii șaptezeci și anii 2000, este purtată cu o jachetă cu epoleți, iconică a Casei Balmain. Efect de îmbrăcăminte de birou garantat.

Blugii foarte evazați

Temperley London

I-am văzut la Temperley London, care optează pentru un look total din denim, pe ideea unei siluete unisex. Particularitatea lui? Modelul superevazat sau Flare, care nu trebuie confundat cu modelul evazat de la genunchi în jos, este inspirat și din anii ’70 . Spre deosebire de acesta din urmă, este larg de sus de pe coapsă, nu brusc de la genunchi. În cele din urmă, nu ascunde neapărat pantofii.

Blugi largi

Chanel

Chanel și Chloé propun blugii largi pentru a crea un aspect boem. Blugii largi preiau codurile blugilor clasici dintr-un material mai moale. Foarte amplu, ascunde formele și este purtat cu talie foarte înaltă, cu un top aproape mulat pe corp pentru a reechilibra silueta sau o bluză cu centură pentru a structura aspectul.

Patchwork din denim

Victoria Beckham

Victoria Beckham îi combină cu un sacou și o bluză ușoară pentru o atitudine estivală, ideală pentru revenirea zilelor însorite. Un amestec perfect de rafinament și relaxare. Patchwork-ul s-a impus ca o tendință puternică a sezonului. Asamblează mai multe țesături din denim, cusute împreună pentru un rezultat perfect.

Blugi „brut”

Dsquared2

Alexandre Mattiussi, fondatorul AMI, este inspirat de vestiarul muncitorilor prin asocierea unei cămăși supradimensionate și blugi largi pentru un aspect monocrom, ca o „salopetă albastră”. Vivienne Westwood îmbracă blugi „brut”, împreună cu un corset cu gât pătrat pentru acel look rebel atât de drag brandului. La Dsquared2, blugii „brut” sunt prespălați pentru un aspect înșelător neglijat.

Blugii „iubitului” rupți

Etro

Sfâșiați la genunchi, acești blugi pot fi purtați la Etro cu un blazer imprimat pentru a evita partea scruffy. Largi de sus până jos, aceștia se adaptează la toate tipurile de corp. Deosebit de confortabili, acești pantaloni drepți, ușor largi pe șolduri, își datorează numele faptului că ar putea ieși direct dintr-un dulap pentru bărbați.

Modelul imprimat

Molly Goddard

Unde l-am văzut? La Molly Goddard, care îl combină cu un top monocrom, în armonie cu restul ținutei. Particularitatea lui? Împodobiți cu modele florale, blugii imprimați cochetează cu zilele însorite și se prezintă ca un aliat al primăverii.

Blugi balon

Balenciaga

Unde i-am văzut? La Balenciaga, unde sunt purtați cu talie înaltă, curea și însoțițo de o cămașă pentru un efect complet dezinhibat. Particularitatea lui? Acest model marchează întoarcerea blugilor care ultra-largi și largi, care erau la modă în anii ’90. Erau adesea cu talie joasă, largi din șolduri și până în câlcâi. Blugii balon își găsesc paradoxal loc în garderoba noastră.

ARTICOLE SIMILARE

Dwayne „The Rock” Johnson s-a căsătorit

Andreea Damian

Antrenamentul în 9 pași care îndepărtează grăsimea facială și combate ridurile

Andreea Damian

Acesta nu este Photoshop – fotografie Cristiana Apostol

realitatea

Machiajul ochilor: de ce rozul este esențial în această toamnă

Andreea Damian

Cocktailul de vitamine care previne complicațiile COVID-19

Andreea Damian

Sonia Rykiel pentru H&M

realitatea

Scrie un comentariu