Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Dana Budeanu, răspuns savuros când a fost întrebată dacă se vaccinează împotriva Covid-19

Creatoarea de modă Dana Budeanu a declarat că nu dorește să se imunizeze împotriva infecției cu Covid-19 și a oferit și o explicație pentru alegerea sa.

Răspunsul acesteia a fost unul ferm.

„Cum să mă vaccinez? Nu, normal! Păi de ce să mă vaccinez? Nu am nimic, sunt sănătoasă tun, oi avea şi anticorpii ăia. Nu sunt antivaccinistă, eu mi-am vaccinat copiii, după schema obligatorie, n-am nicio problemă. Sunt deschisă. Nu spun să nu se vaccineze nimeni, Doamne fereşte! Dar eu nu ma vaccinez. Sunt un om extrem de sănătos, n-am răcit în 21 de ani. Mă tratez cum mă tratez, treaba mea. Pentru ce să mă vaccinez? Sunt un om care a călătorit tot anul 2020, fără mască.” , a precizat Dana Budeanu.

„Eu nu consider că sunt un exemplu dacă mă vaccinez și nu consider că asta este direcția în care trebuie să meargă campania de vaccinare și de promovare a vaccinării.” a adăugat ea.

În ceea ce privește campania de vaccinare, creatoarea de modă susține că problema acesteia este că împarte populația în două categorii, dar și că, comunicarea legată de campanie vine în forță, după o perioadă extrem de grea pentru români.

„Greșeala acestei campanii este această punere a problemei, care ne împarte în două categorii distincte: imbecilii care nu se vaccinează și deștepții care se vaccinează. Care este o prostie. Această comunicare care vine pe forță, după o perioada extrem de grea în viață tuturor, în care totul a venit pe forță, nu mai are cum să aibă același impact. Pentru că din aprilie până acum toate măsurile s-au dovedit degeaba.” a mai spus Dana Budeanu.

ARTICOLE SIMILARE

Anna Lesko, mai sexy că niciodată! Cum a slăbit solista

Tabu Tabu

Primul medicament pentru cea mai întâlnită alergie

Andreea Damian

Cum afli dacă ți-ai găsit perechea, potrivit lui Barack Obama

Andreea Damian

Actriţa aleasă să o joace pe prinţesa Diana, desfiinţată de public

Andreea Damian

Helen Mirren, diva sexy la 76 de ani. Cum reușește?

Andreea Damian

1 comentariu

Dan Lupascu 17 January 2021 at 22:13

Nu e vorba de imbecili ci de nesimtiti care, chiar daca ar fi imuni, ii pot imbolnavi pe altii.

Răspunde

Scrie un comentariu