Tabu
CULTURESlider

Barack Obama, declarație surprinzătoare: „Femeile sunt indiscutabil mai bune decât bărbații”

Dacă femeile ar candida în fiecare țară din lume, ar exista o îmbunătățire general a nivelului de viață și a rezultatelor, a declarat Barack Obama.

Fostul președinte american a spus că femeile nu sunt perfecte, dar sunt „indiscutabil mai bune” decât bărbații. Potrivit lui Obama, majoritatea problemelor din lume sunt cauzate de oameni în vârstă, în mare parte bărbați, care ocupă poziții de putere.

Barack Obama a declarat că, în timpul mandatelor sale la Casa Albă, s-a întrebat de multe ori cum ar arăta o lume condusă de femei. „Acum, doamnelor, vreau doar să știți, nu sunteți perfecte, dar ceea ce pot spune este că incontestabil sunteți mai bune decât noi [bărbații].”, a declarat fostul președinte american în cadrul unei conferințe organizată la Singapore. „Sunt absolut sigur că timp de doi ani, dacă fiecare națiune de pe pământ ar fi condusă de femei, veți vedea o îmbunătățire semnificativă în aproape toate aspectele vieții.”, a adăugat Obama.

Întrebat dacă ia în calcul o revenire în politică, Obama a mai spus că, personal, crede că e bine ca liderii să facă un pas înapoi atunci când vine vremea. „Dacă te uiți la lume și la problemele cu care se confruntă, de obicei, este vorba despre oameni în vârstă, mare parte bărbați, care nu se dau la o parte”, a spus el.

Barack Obama a fost președintele Statelor Unite ale Americii între 2009 și 2017.

ARTICOLE SIMILARE

Legătura neștiută dintre Donald Trump și Pamela Anderson

Andreea Damian

Angelina Jolie trăiește o mare dramă: riscă să-și piardă copiii. Ce a decis judecătorul

Andreea Damian

Inna, colaborare senzațională cu Sean Paul

Andreea Damian

Dani Oțil s-a însurat în secret. Primele imagini de la nuntă

Andreea Damian

Jennifer Lawrence s-a logodit cu directorul unei galerii de artă – Cooke Maroney

realitatea

Florența ⎥ Primul muzeu al limbii italiene

Ciocîrlan

Scrie un comentariu