Tabu
Image default
CULTURE

Sărbătoritul zilei de 9 septembrie

Hugh Grant împlinește astăzi 51 de ani dacă vă vine să credeți așa ceva. S-a născut pe 9 septembrie 1960 la Londra în Marea Britanie. Arborele genealogic al actorului este cum nu se poate mai colorat și este compus din nobili britanici, bancheri, războinici, oameni politici importanți și antreprenori extrem de bogați. Grant a mărturisit în timpul unui interviu din 2002 că tot talentul actoricesc i se trage de la mama lui care avea această genă în sânge.

Hugh Grant este unul dintre cei mai iubiți actori din Marea Britanie. A fost personajul al câtorva scandaluri cu iz sexual sau alcoolic, dar cum britanicii nu sunt un popor sfânt, asta l-a făcut și mai iubit de către public. Filmele în care a jucat Hugh au strâns până acum peste 2,5 miliarde de dolari în întreaga lume. Totul a început în 1994 cu “Four Weddings and a Funeral”. Au urmat apoi “Mickey Blue Eyes”, “Notting Hill”, “Bridget Jones’s Diary”, “Love Actually” și “About a Boy”, toate acestea fiind pelicule cu un mare succes la public și la critici.

ARTICOLE SIMILARE

Corespondența dintre Simone de Beauvoir și Violette Leduc a fost scoasă la licitație

Ciocîrlan

Sărbătoritul zilei

realitatea

Ce idoli isi aleg astazi copiii si adolescentii?

realitatea

INNA in rochie de mireasa! Casatorie in secret!?

Once Upon a Time in Hollywood va fi relansat cu scene suplimentare

Andreea Damian

Jonathan Rhys Meyers – noul rebel al Hollywoodului

realitatea

1 comentariu

Ahmed 26 February 2012 at 8:23

Tavurvur,Thank you for your cetmonms and it is comforting that it should come from a Tolai as yourself. The Tolai tabu is a very curious piece of cultural object. I think there hasnt been any conclusive study of this object as yet. I often think that a radical alternative to market economics could come out of understanding the tabu carefully.I hope that Solomon Islanders will sooner or later come to realise the counterfeits they are buying and be decisive enought to abandon the use of these counterfeits.

Răspunde

Scrie un comentariu