Tabu
CULTURE PEOPLE Slider

Dorința neîmplinită a lui Michael Jackson. Și-a dorit foarte mult să facă asta

michael jackson

Michael Jackson și-a dorit foarte mult să-l joace pe James Bond. Regele pop, care a murit în iunie 2009, la vârstă de 50 de ani, a încercat să-i convingă pe producătorii de filme de la Hollywood că e candidatul perfect pentru a-l interpreta pe agentul 007 când se afla pe culmile succesului în anii ’80. Acestea dezvăluiri au fost făcut de agentul Michael Ovitz.

În memoriile sale, Ovitz explică: „Am avut o întâlnire cu Michael. Mi-a spus că dorește să joace într-un film de acțiune. După ce i-a auzit dorința, partenerul de afaceri al lui Ovitz, Ron Meyer, a încercat să-l convingă pe artist să renunțe la idee. Agentul a explicat cum discuția a devenit tot mai ridicolă după ce Michael Jackson și-a scăpat pălăria într-un bol cu guacamole. „A luat-o și a pus-o înapoi pe cap, deși avea o pată de guacamole care a început să alunece. Ne-am uitat la el mirați și chicotind, doar Michael își menținea dorința de a deveni un star de cineva. Era convins că el va fi noul erou de acțiune al Americii”, a declarat Ovitz.

Atitudinea musafirilor săi l-a deranjat foarte mult pe „Rege”, care a ieșit supărat afară. După care i s-a explicat 15 minute că nu de el râdeau, ci de faptul că-și dorește să-l joace pe James Bond. În anii ’80, rolul lui James Bond era unul dintre cele mai râvnite din Cetatea Filmului american, iar Michael Jackson și-l dorea din tot sufletul. „Însă nu era potrivit pentru el”, a adăugat agentul Michael Ovitz. Michael era prea sensibil și asta s-a văzut în cântecele sale. Artistul era și foarte timid.

În ciuda energiei de care dădea dovadă în timpul show-urilor, în ciuda barierelor pe care le-a dărâmat în tot ceea ce înseamnă spectacol, Michael Jackson era un timid. Se simțea mult mai bine în spatele camerelor, decât în fața lor, însă numai atunci când venea vorba de interviuri, ieșiri în public, discursuri.

 

ARTICOLE SIMILARE

S-a găsit RAC să ceară CNA să interzică o reclamă în care nu femeile sunt obiecte sexuale

Dora Constantinovici

Cinci metode eficiente pentru purificarea aerului din casă

Andreea Damian

RUXANDRA ION, “mama telenovelelor”, vorbeste in premiera despre motivele plecarii din trustul PRO

Povestea de pe noptiera mea – Gustave Flaubert, Doamna Bovary

realitatea

Incepe recuperarea: SCHUMACHER a clipit!

Brad Pitt a dezvăluit numele celor doi actori în fața cărora nu are nicio șansă în lupta pentru roluri

Andreea Damian

Scrie un comentariu