Tabu
PEOPLE

Paula Hriscu, prima oară pe o plajă din România, în 28 de ani

Superba solistă de muzică populară Paula Hriscu, care era să moară și a suferit o intervenţie chirurgicală pe tot abdomenul, din cauza unei hemoragii interne, și-a lansat un vin cu numele ei și a fost prima oară la mare în România, pe o plajă privată la Mamaia după ce a prins-o pandemia în Maldive și era să rămână blocată acolo.

paula-hriscu-pe-plaja
paula-hriscu-pe-plaja

“Am o piele sensibilă, de care sunt conștientă că trebuie să am grijă în orice moment al anului, nu numai vara. M-am alăturat Campaniei Cool4Skin cu mare bucurie, fiind conștientă cât de ușor soarele poate devein din prieten dușman. Mare iubitoare de bronz, natural și artificial deopotrivă, am înțeles la timp pericolele la care mă expun. O singură piele am, și vreau să o mențin sănătoasă.

paula-hriscu-in-leagan
paula-hriscu-in-leagan

Știu cum pot face asta după controalele și disccutiile pe care le-am avut cu medicii de la Skinmed, cărora le mulțumesc pentru tot suportul”, declara Paula, care a oferit tuturor celor care s-au alăturat campaniei Cool4Skin CD-uri cu noul ei album – “Nu-i băi că-s micuța!” și câte o sticlă de vin care îi poartă numele”. Tânăra este prima oară pe o plajă la noi, la ShutUp Beach din Mamaia la mare deși a mai fost plecată în Maldive, în vacanță, acolo unde a prins-o pandemia.

ARTICOLE SIMILARE

Cum arată noua casă a Adelei Popescu și a lui Radu Vâlcan

Andreea Damian

Protejata lui Beyonce o va juca pe Ariel în viitorul film Mica Sirenă

Andreea Damian

Motivul pentru care Toni Iuruc nu poate rupe legătura cu Simona Halep

Andreea Damian

Câți bani câștigă pe lună Oana Roman, după ce s-a angajat profesoară la școala fiicei sale

Andreea Damian

Românca ce pune muzică șeicilor din Dubai, izolată din cauza pandemiei în hotelul unde Avicii a murit

Tabu Tabu

Jennifer Lawrence s-a căsătorit în secret

Andreea Damian

Scrie un comentariu