Tabu
PEOPLE

Ce dorință vrea să-și îndeplinească Anca Țurcașiu pe litoral

După aproape 3 luni și jumătate de izolare, timp în care și-a sărbătorit și ziua de naștere acasă în familie, cântăreața și actrița Anca Țurcașiu s-a întors la muncă, pe scenă, însă la mare. Vedeta de 50 de ani este fericită că a revenit la muncă și că poate să-și respecte și promisiunea.

Puțini își mai amintesc că Anca Țurcașiu a făcut în ultimii ani la fiecare 10 ani poze pe malul mării, în valuri. Cum anul acesta a împlinit 50 de ani vedeta ne-a mărturisit că după ce se vor ridica restricțiile va face din nou o ședință foto alături de fotograful care i-a făcut fotografii și la 40 de ani. Astfel că zilele acestea solista și actrița de musicaluri se află la mare, la Mamaia, la muncă.

anca turcasiu
anca turcasiu

Anca Ţurcaşiu va fi, pentru al 21-lea am consecutiv, la un resort din celebra stațiune unde vin foarte multe familii cu copii. ”Am revenit acasă! În casa mea de la malul mării de unde vă spun poveşti frumoase în fiecare seară pentru că atunci când plecaţi din vacanţă să păstraţi amintirea lor! Trăiesc asta cu bucurie de 21 de ani! Şi vă mulţumesc! Eu și microfonul meu! Facem echipă ca să vă putem aduce în fiecare seară bucurie, emoție, atmosferă de vacanță! De o viață trăiesc fericită făcând asta pentru voi!”, a scris îndrăgita vedetă pe profilul ei de Facebook. Așa că va sta vara această la mare și sperăm să facă și fotografiile promise.

ARTICOLE SIMILARE

Brie Larson și Samuel L. Jackson au cântat ironic “Shallow”-ul lui Lady Gaga

realitatea

Crina Abrudan revine pe sticlă! Unde a decis să meargă vedeta

Andreea Damian

„Ginerele” Andreei Esca, rupt cu bătaia la Mamaia. Alexia Eram a asistat îngrozită

Andreea Damian

Cum arată Alina Ceușan după ce a născut

Tabu Tabu

Gina Pistol și Smiley au început pregătirile pentru nuntă. Când are loc marele eveniment

Andreea Damian

Dani Oțil, surpriză pentru doamne și domnișoare de 8 martie

Tabu Tabu

Scrie un comentariu