Home > Vedete > Ce dorință vrea să-și îndeplinească Anca Țurcașiu pe litoral

Ce dorință vrea să-și îndeplinească Anca Țurcașiu pe litoral

turcasiu la mare

După aproape 3 luni și jumătate de izolare, timp în care și-a sărbătorit și ziua de naștere acasă în familie, cântăreața și actrița Anca Țurcașiu s-a întors la muncă, pe scenă, însă la mare. Vedeta de 50 de ani este fericită că a revenit la muncă și că poate să-și respecte și promisiunea.

Puțini își mai amintesc că Anca Țurcașiu a făcut în ultimii ani la fiecare 10 ani poze pe malul mării, în valuri. Cum anul acesta a împlinit 50 de ani vedeta ne-a mărturisit că după ce se vor ridica restricțiile va face din nou o ședință foto alături de fotograful care i-a făcut fotografii și la 40 de ani. Astfel că zilele acestea solista și actrița de musicaluri se află la mare, la Mamaia, la muncă.

anca turcasiu

anca turcasiu

Anca Ţurcaşiu va fi, pentru al 21-lea am consecutiv, la un resort din celebra stațiune unde vin foarte multe familii cu copii. ”Am revenit acasă! În casa mea de la malul mării de unde vă spun poveşti frumoase în fiecare seară pentru că atunci când plecaţi din vacanţă să păstraţi amintirea lor! Trăiesc asta cu bucurie de 21 de ani! Şi vă mulţumesc! Eu și microfonul meu! Facem echipă ca să vă putem aduce în fiecare seară bucurie, emoție, atmosferă de vacanță! De o viață trăiesc fericită făcând asta pentru voi!”, a scris îndrăgita vedetă pe profilul ei de Facebook. Așa că va sta vara această la mare și sperăm să facă și fotografiile promise.

Articole asemanatoare
anca-turciasiu
Anca Țurcașiu din ce în ce mai sexy la 50 de ani! Cum s-a pozat artista
turcasiu anca
Anca Țurcașiu a împlinit 50 de ani! Care sunt secretele ei de la debut
Anca Țurcașiu, la 50 de ani. Care e secretul frumuseții ei
Cum arata, la 7 ani, ANCA TURCASIU! Foto cu familia din 1977!

Comenteaza acest articol

Ce dorință vrea să-și îndeplinească Anca Țurcașiu pe litoral

by Tabu Tabu   1 min
0