Tabu
PEOPLESlider

După săptămâni de speculații, Antena 1 a anunțat cine sunt noii jurați de la „Chefi la Cuțite”

După multe speculații, există și o decizie finală a producătorilor Chefi la Cuțite. Antena 1 a făcut publice numele celor patru joi jurați.

Cei patru bucătari aleși de Antena 1 pentru sezonul 13 sunt Ștefan Popescu, Orlando Zaharia, Richard Abou Zaki și Alexandru Sautner, potrivit Pagina de Media.

Imagine

Acești profesioniști în arta culinară vor aduce o nouă perspectivă în competiție și vor încânta publicul cu experiența și creativitatea lor. Decizia de a aduce înlocuitori pentru juriul anterior a fost rapidă, iar Antena 1 pare decisă să mențină în continuare nivelul ridicat de divertisment și competiție în emisiunea „Chefi la cuțite”.

În ceea ce-l privește pe chef Ștefan Popescu, acesta a avut o apariție surpriză în calitate de jurat în emisiunea „Chefi la cuțite.” În 2000, el și-a început meseria în bucătărie, iar de atunci și-a clădit o carieră de vis.

Chef Orlando a gătit pentru foarte multe personalități, îndeosebi în perioada destul de îndelungată în care a gătit pentru Președinția României, unde făcea mesele de protocol pentru diplomații de rang înalt. El a fost Executive Cheful restaurantului Noblesse, unul dintre cele mai renumite locații cu specific frațuzesc de la acea vreme din București. În prezent, bucătarul este Executive Cheful lanțului de restaurante Pagaia și Qs Inn, din care fac parte 6 locații și o hală de producție, toate administrate de același grup de firme.

La doar 26 de ani, Richard Abou Zaki de la Chefi la cuțite deține un restaurant cu o stea Michelin în Italia. Richard Abou Zaki a povestit, în martie, la Chefi la cuțite că gătește încă de când avea 8 ani, chiar dacă tatăl său, de origine libaneză, nu l-a susținut în această privință.

Alexandru Sautner lucrează de peste 27 de ani în domeniul gastronomic. În 1991, Alexandru Sautner a plecat în Germania, iar in 1998 avea deja primul restaurant. În 2003 l-a deschis pe al doilea, iar în 2005 pe al treilea, toate fiind în Germania (Stuttgart).

 

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Andreea Antonescu, însărcinată a doua oară la aproape 40 de ani. Prima imagine cu burtica de gravidă

Andreea Damian

Ce membrii din familia Marinei Almășan nu iubesc social-media

Tabu Tabu

Mai avem nevoie de povești? Despre storytelling în epoca vitezei

Ciocîrlan

Placido Domingo este acuzat de abuz sexual de încă unsprezece femei

realitatea

Gala Premiilor Gopo, în premieră, în aer liber

Andreea Damian

Sophie Turner, însărcinată cu al doilea copil! Imaginile care au dat-o de gol

Andreea Damian

Scrie un comentariu