Home > Agenda > stiri > Actorii către IMDB: “Nu ne mai postați data nașterii”

Actorii către IMDB: “Nu ne mai postați data nașterii”

Multe celebrități ale Hollywood-ului întâmpină dificultăți în a primi noi roluri din momentul în care tinerețea nu îi mai ajută și mai ales dacă nu au dat încă lovitura în Box- Office. Datorită IMDB-ului (the Internet Movie Database) datele de naștere ale actorilor sunt la dispoziția publicului și a eventualilor angajatori din industria filmului.

WGA, Asociația Scenariștilor din America militează pentru dreptul actorilor de a le fi ștearsă data nașterii de pe site-ul IMDB, în încercarea de a reduce discriminarea pe motiv de vârstă. "Asociația are un contrat cu IMDB și furnizează site-ului date despre filme, dar nu și despre vârstele protagoniștilor. Am expus deja îngrijorarea noastră celor de la IMDB privind listarea datelor de naștere", a declarat un purtător de cuvânt al WGA.

Cu toatea astea, cei de la IMDB nu sunt de acord cu această idee. "IMDB este sursa cea mai cuprinzătoare în ceea ce privește filmul, TV-ul și celebritățile. Clienții IMDB au încredere că atunci când folosesc site-ul nostru primesc informații biografice complete și corecte. Atunci când aflăm că o informație nu este corectă, o scoatem imediat de pe site", a declarat un purtătot de cuvând al IMDB.


Loading...

Comenteaza acest articol

Actorii către IMDB: “Nu ne mai postați data nașterii”

by realitatea   1 min
0