Tabu
PEOPLE

Actriţa Nuami Dinescu se întoarce la TV

nuami-dinescu

Noi nume ale teatrului românesc se alătură distribuţiei celui mai nou serial de ficțiune produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production, Adela. Nuami Dinescu, Alina Florescu, Tatiana Şelaru şi Răzvan „Krem” Alexe sunt cei care îi vor purta pe telespectatori în pestriţa viaţă de mahala, loc în care a crescut şi protagonista serialului, “Adela”.

Nuami Dinescu si Alina Florescu - foto mihai stetcu - Adela
Nuami Dinescu o va interpreta pe Florica, vecina familiei Adelei şi mătuşa Laurei. Ştie tot ce mişcă în mahala şi este genul de om care simte că explodează dacă e un secret pe care ea nu îl ştie. „Eu îmi doream de foarte mult timp să lucrez cu Ruxandra Ion, am mai lucrat, dar în alte proiecte. E tot ce mi-am dorit eu acum şi am primit rolul ca pe un cadou de ziua mea, pe care mi-am petrecut-o astfel pe platoul de filmare. Provocare mi se pare că e foarte uzitat, îl voi schimba, nu e provocare – e o bucurie pe care ai stat cuminte, ai aşteptat-o şi a venit.

nuami dinescu - foto mihai stetcu - adelaE o gaşcă mai mult decât frumoasă, cu Anca (Sigartău) mă ştiu de când ea era în facultate şi eu nu, şi mă tot întreba dacă nu mai vin să dau examen. Sunt nişte lucruri frumoase care se leagă aici, e mai mult decât o bucurie, e ceva ce aştepti demult şi dacă nu laşi să se strecoare îndoiala că nu se mai întâmplă, iată că se întâmplă!’, declară Nuami Dinescu.

ARTICOLE SIMILARE

Trucul isteț pe care Meghan Markle îl folosește pentru a ascunde firele albe

Andreea Damian

Când și unde se întorc Antonia, Alina Eremia și Roxen pe scenă

Tabu Tabu

Alex Velea are o nouă surpriză pentru fanii lui! Ce pregătește solistul

Tabu Tabu

Se insoara BITTMAN! Afla cu cine! FOTO

Liviu Vârciu a devenit și tătic de băiat!

Tabu Tabu

Jane Fonda a acceptat premiul BAFTA în timp ce era arestată la Washington

Andreea Damian

Scrie un comentariu