Tabu
Image default
PEOPLE Slider

NEW COUPLE ALERT Kanye West s-a cuplat cu Irina Shayk

Surpriză uriașă în showbizul mondial! Rapperul Kanye West și fotomodelul Irina Shayk formează un cuplu, cel puțin asta susțin publicațiile internaționale.

Cei doi au petrecut câteva zile în Franța, acolo unde artistul ar fi dus-o pe presupusa lui iubită actuală într-o vacanță romantică. Jurnaliștii de la DailyMail au intrat în posesia unor informații potrivit cărora cei doi au ales să viziteze regiunea Provence.

Asta în timp ce rapperul american se află în mijlocul divorțului de Kim Kardashian, alături de care are 4 copii. În ultima perioadă, Kanye și Irina se întâlneau în secret, scrie TMZ, potrivit TabuHighLife.

Perechea are o istorie destul de lungă împreună. Cei doi se cunosc de mai bine de zece ani, rapperul și frumosul fotomodel fiind prieteni și colaborând pentru videoclipul piese Power din 2010 al celebrului cântăreț.

Nici unul nu a confirmat nimic, însă ipostazele în care au fost surprinși vorbesc de la sine. „Ea pare îndrăgostită. El a invitat-o în Franța, iar ea a acceptat. Nu sunt împreună oficial, dar există interes din ambele părți.”, a declarat o sursă pentru E! News.

Îmbrăcat într-o bluză albă și în pantaloni negri, West nu și-a putut reține zâmbetul, în timp ce, împreună cu Irina Shayk, vizita o podgorie din sudul Franței. Cei doi am mers pe jos de la un hotel de lux, alături de un grup de vizitatori. Aceasta este prima ieșire publică a lui West cu o altă femeie, după despărțirea de Kim Kardashian.

ARTICOLE SIMILARE

Walter şi Raluca Zenga au divorțat! Culisele despărțirii

Tabu Tabu

Maria Buza se întoarce la seriale și joacă din nou cu Marius Rizea

Tabu Tabu

Poți să faci coronaviroză de două ori?

Andreea Damian

Stormy Daniels, actriţa care ar fi avut o aventură cu Trump îl dă în judecată pe preşedinte

Dora Constantinovici

Celebritati nascute pe 4 august!

realitatea

Noua colecție Moschino: Spectacol cu marionete la Milano

Andreea Damian

Scrie un comentariu