Tabu
Image default
PEOPLESlider

NEW COUPLE ALERT Kanye West s-a cuplat cu Irina Shayk

Surpriză uriașă în showbizul mondial! Rapperul Kanye West și fotomodelul Irina Shayk formează un cuplu, cel puțin asta susțin publicațiile internaționale.

Cei doi au petrecut câteva zile în Franța, acolo unde artistul ar fi dus-o pe presupusa lui iubită actuală într-o vacanță romantică. Jurnaliștii de la DailyMail au intrat în posesia unor informații potrivit cărora cei doi au ales să viziteze regiunea Provence.

Asta în timp ce rapperul american se află în mijlocul divorțului de Kim Kardashian, alături de care are 4 copii. În ultima perioadă, Kanye și Irina se întâlneau în secret, scrie TMZ, potrivit TabuHighLife.

Perechea are o istorie destul de lungă împreună. Cei doi se cunosc de mai bine de zece ani, rapperul și frumosul fotomodel fiind prieteni și colaborând pentru videoclipul piese Power din 2010 al celebrului cântăreț.

Nici unul nu a confirmat nimic, însă ipostazele în care au fost surprinși vorbesc de la sine. „Ea pare îndrăgostită. El a invitat-o în Franța, iar ea a acceptat. Nu sunt împreună oficial, dar există interes din ambele părți.”, a declarat o sursă pentru E! News.

Îmbrăcat într-o bluză albă și în pantaloni negri, West nu și-a putut reține zâmbetul, în timp ce, împreună cu Irina Shayk, vizita o podgorie din sudul Franței. Cei doi am mers pe jos de la un hotel de lux, alături de un grup de vizitatori. Aceasta este prima ieșire publică a lui West cu o altă femeie, după despărțirea de Kim Kardashian.

ARTICOLE SIMILARE

Ce au aniversat Andreea Antonescu și Andreea Bălan

Tabu Tabu

Lucrare de artă Banksy găsită pe un garaj din Țara Galilor, vândută pentru o cifră cu șase zerouri

realitatea

Salma Hayek s-a lăsat tunsă de fiica sa de 11 ani, iar rezultatul e uimitor

Andreea Damian

Se anunță un antibiotic promițător în stil “cal troian” care ar putea distruge bacteriile mai eficient

realitatea

Omenirea va avea nevoie de 80% mai multă mâncare până la sfârșitul secolului

Andreea Damian

Liam Neeson: “Am mers pe străzi cu o bâtă, sperând să găsesc un bărbat de culoare, ca să-l omor”

realitatea

Scrie un comentariu