Tabu
Image default
BEAUTY Slider

Îngrijirea pielii | Beneficiile capsulelor cu antioxidanți se văd după plajă

Cine nu visează la un ten perfect și bronzat uniform după întoarcerea din vacanță? Asta promite capsula „solară”, bogată în antioxidanți. Este cu adevărat eficientă? Cum să o alegi și mai ales, cum să o folosești? Vei afla răspunsurile la aceste întrebări în rândurile următoare.

Preparatele solare sunt utile dacă sunt bogate în antioxidanți, deoarece vor pregăti pielea pentru a îmbunătăți calitatea bronzării, spun specialiștii citați de Femme Actuelle.

Pregătește-ți pielea

După cum sugerează și numele lor, aceste capsule speciale sunt folosite pentru a pregăti pielea pentru expunerea la UV. Bogate în antioxidanți, luptă împotriva stresului oxidativ generat de impactul razelor UV asupra pielii noastre, explică experții. Obiectivul? Protejați melanocitele, celulele responsabile pentru sinteza melaninei și, prin urmare, pentru bronzare. Protejată împotriva radicalilor liberi, sinteza melaninei este optimă și pregătește pielea pentru bronzat.

Pentru ca acțiunea lor să fie cea mai eficientă posibilă, trebuie să începi să le folosești, în general, cu o lună înainte de expunerea la soare și să continui să le administrezi pe durata expunerii, apoi timp de o lună după. Atenție însă, administrarea acestor suplimente alimentare nu te scutește de aplicarea protecției solare cu un SPF ridicat, țoțiune, spray sau ulei, tu alegi!

Ce capsule să alegi?

Pe scurt, dacă nu înlocuiesc în niciun fel protecția solară, capsulele ajută la pregătirea pielii înainte de bronzare și ajută la păstrarea unui bronz frumos cât mai mult posibil. Există o multitudine de produse disponibile pe piață, dar este indicat să optezi pentru capsule formate din ingrediente de origine naturală. Pot, de exemplu, să conțină vitamina E și seleniu, care ajută la combaterea stresului oxidativ. Zincul și vitamina C pot fi prezente și pentru a garanta o formulă antioxidantă stimulată și pentru a preveni îmbătrânirea.

ARTICOLE SIMILARE

La 88 de ani, este cea mai bătrână gimnastă din lume VIDEO

realitatea

Casa de modă Fenty, fondată de Rihanna în colaborare cu LVMH, se închide după doi ani

Andreea Damian

Gina Pistol își dezvăluie secretele de înfrumusețare / INTERVIU

Tendințe păr 2021 | Bretonul cortină, tunsoarea virală de pe TikTok

Andreea Damian

Beyonce, primul single de pe noul album. Spirit e cântecul perfect pentru un film Disney

Andreea Damian

De ce sa alegi cateva minute de relaxare pe scaunul de masaj si nu masajul la profesionisti?

realitatea

1 comentariu

Elena 11 June 2021 at 10:45

Multumesc mult pentru informatie 😉

Răspunde

Scrie un comentariu