Home > Slider > Gwen Stefani spune că nu poartă un inel de logodnă: „Când voi avea ceva de spus, o voi spune”

Gwen Stefani spune că nu poartă un inel de logodnă: „Când voi avea ceva de spus, o voi spune”

Cântăreața, care se întâlnește de patru ani de zile cu vedeta de muzică country – Blake Shelton, și-a lăsat fanii să speculeze o posibilă logodnă după ce a purtat un inel masiv de diamante alături de o rochie personalizată Vera Wang la Premiile People People Choice din Santa Monica, California, în w-end.

Ulterior, Stefani, în vârstă de 50 de ani, a vrut foarte rapid să închidă orice discuții și să înlăture orice fel de presupuneri despre situația cuplului. „Chiar dacă e un inel imens cu un diamant adevărat, nu este verigheta. Nu, nu ”, a spus ea. Ea a adăugat că fanii vor fi afla cu siguranță primii atunci când și dacă se va logodi, sugerând că va face un anunț special cu ocazia respectivă. “Când voi avea ceva de spus, o voi spune”, a mai precizat Stefani.

Deși nu a fost vorba despre o logodnă, a fost totuși o noapte specială pentru Ștefani, care a fost premiată cu premiul Icon Fashion 2019 – a doua persoană care a primit vreodată un asemenea premiu. Anul trecut, Victoria Beckham e cea care a fost premiată. „Uau, este greu de digerat că am luat chiar eu premiul dar mereu, întotdeauna am iubit moda. A fost doar unul dintre acele lucruri foarte instinctive, cred că din cauza mamei mele. Mama, bunica, străbunicul meu au realizat haine”, a spus Ștefani în timpul discursului de acceptare a premiului.

Cântăreața „No Doubt” i-a mulțumit și iubitului său special, pe scenă. „Te iubesc, Blake Shelton, ești un super iubit!”, a strigat ea iar apoi le-a mulțumit celor dragi și fanilor pentru sprijinul acordat.

Shelton, în vârstă de 43 de ani, a vorbit recent în mod deschis despre relația sa cu Stefani, glumind că romantismul dintre ei e mai șocant pentru el decât premierea lui drept cel mai sexy bărbat de către revista PEOPLE în 2017.

În august 2015, Ștefani a depus actele de divorț de fostul său soț Gavin Rossdale invocând „diferențe ireconciliabile”.

 

Articole asemanatoare
Katy Perry și Orlando Bloom s-au logodit de Ziua Îndrăgostiților
Jennifer Lawrence s-a logodit cu directorul unei galerii de artă – Cooke Maroney
inel
A cumpărat cu 13 $ un inel cu diamant. După 30 de ani i-a descoperit adevărata valoare
gwen stefani
Gwen Stefani, așa cum rar poate fi văzută de fanii ei

Comenteaza acest articol

Gwen Stefani spune că nu poartă un inel de logodnă: „Când voi avea ceva de spus, o voi spune”

by realitatea   1 min
0