Tabu
Image default
CULTURESlider

Actrițe atacate cu pietre pentru că s-au sărutat pe stradă

Un teatru din Southampton, Marea Britanie, a anulat spectacolele unei piese despre un cuplu gay după ce două actrițe din distribuție au fost atacate pe stradă cu pietre. Motivul invocat de producători a fost „infracțiune motivată de ură îndreptată împotriva artistelor”.

Lucy Jane Parkinson și Rebecca Banatvala se îndreptau spre teatru, unde urmau să joace în piesa Rotterdam. La un moment dat, cineva aflat într-o mașină a început să le agreseze verbal și să arunce în ele cu pietre. Parkinson susține că a fost pusă la pământ după ce o piatră a lovit-o chiar în față. Aceasta a suferit răni minore.

Actrița a adăugat că-și săruta iubita, pe Rebecca Banatvala, care la rândul ei joacă în piesa de teatru, când a fost atacată brutal. „Mașina a trecut pe lângă noi. Ceva m-a lovit între ochi”, a spus ea. „Am căzut și i-am auzit râzând în timp ce mașina se îndepărta”.

„Am fost atacate pentru că eram îmbrățișate. Fără îndoială că e vorba despre o infracţiune homofobă motivată de ură (…) Comunitatea noastră nu trebuie să tolereze acest lucru”, a transmis Lucy Jane Parkinson, potrivit The Guardian.

Atacul s-a produs la doar câteva zile după ce un alt cuplu de lesbiene a fost bătut de un grup de tineri într-un autobuz de noapte din Londra. Melania Geymonat, de 28 de ani, din Uruguay, și prietena ei, Chris, au fost atacate după ce li s-a cerut să se sărute, spre amuzamentul celor din jur.

 

ARTICOLE SIMILARE

Casting la Bucharest Fashion Week!

realitatea

Kapushon, cel mai fierbinte drog al Republicii Moldova

realitatea

Documentarul despre Aretha Franklin va fi lansat, în sfârșit, după 46 de ani

Andreea Damian

Fumătorii contaminează locurile publice. Cât de dăunător e fumatul „la mâna a treia”

Andreea Damian

10 lucruri uimitoare pe care nu le stiai despre par

realitatea

Mama lui Theo Rose dă de pământ cu Carmen Harra. E foc și pară după afirmațiile făcute de clarvăzătoare

Andreea Damian

Scrie un comentariu