Tabu
Image default
PEOPLESlider

Adda revine pe scenă! Ce a anunțat artista

Adda a anunțat că revine atât în studio, cât și pe scenă, după o pauză de câteva luni.

Artista a mărturisit în mediul online că își reia activitatea, în ciuda faptului că are încă probleme de sănătate și urmează un tratament complicat pentru Borelioză.

„Bucuroasă să vă spun că sunt în studio după câteva luni de pauză. Îmi inving teama de oameni, anxietatea și frica că nu voi mai putea da totul la maxim. Că voi fi judecată dacă uit cuvinte sau dacă voi face ceva “greșit”. Bucuroasă că am răbdare cu mine și că am din nou idei și planuri pe care, în curând, le voi pune în practică. Îmi sare inima din piept că încep concertele și că voi filma clip nou. Recunoscătoare pentru oamenii care au rămas și pentru cei care au plecat. Cam atât despre mine”, a transmis Adda.

Adda a povestit în luna februarie că după un an și jumătate de chin, cu vizite la medici, o mulțime de investigații și un tratament greșit, a aflat că problemele ei grave de sănătate provin de la infectarea cu două bacterii, Borrelia și Bartonella.

Artista a mai anunțat atunci că se va retrage o perioadă din viața publică, din cauza tratamentului dur pe care trebuie să-l urmeze

ARTICOLE SIMILARE

A murit Eunice Gayson, prima fată Bond

Andreea Damian

Descopera ce muze ii inspira pe designerii cunoscuti!

realitatea

Trend alert | Căpșunele, cel mai cool și fresh imprimeu al verii

Andreea Damian

15 octombrie – Ziua mondială a spălatului pe mâini

Andreea Damian

Theo Rose și Anghel Damian, nași de cununie în biserică, deși nu sunt căsătoriți

Andreea Damian

Cum se autosusține transportul public în Hong Kong. Și mai face și profit

realitatea

Scrie un comentariu