Tabu
lifestyle

Adelin Petrisor cucereste America prin fotografiile din …Coreea de Nord

Potrivit paginiidemedia, Adelin Petrisor a castigat sectiunea “Editorial non-pro” a concursului International Photography Awards, de la Los Angeles.  Jurnalistul a concurat cu o serie de fotografii facute in Coreea de Nord.

“Am trimis cinci fotografii de la Marea Parada de la Phenian. Potrivit organizatorilor, 10.000 de fotografi din 100 de țări au participat la ediția din acest an. Cei 80 de membri ai juriului au ales în final 16 câștigători, 8 profesioniști și 8 amatori. Cei 16 se luptă acum pentru două mari premii: “Fotograful anului” (profesioniști) și “Descoperirea anului” (amatori). Eu sunt în finala pentru cel de-al doilea, ” Discovery of the Year”. Premiul vine la fix, chiar înainte de lansarea albumului “Coreea de Nord, un lagăr cât o țară”. Este foarte frumos când faci o fotografie care-ți place. Este însă de-a dreptul senzațional când și profesioniștii dintr-un juriu o apreciază” scrie Adelin pe blog-ul sau.

Women are seen at the Burlington Arcade adorned with Christmas decorations, amid the coronavirus disease (COVID-19) outbreak, in London, Britain, November 23, 2020. REUTERS/Henry Nicholls

ARTICOLE SIMILARE

Freida Pinto pozează pentru Vogue

realitatea

El s-a autoproclamat “cel mai sexy barbat din lume”! (FOTO)

Însuratul Mark Owen și cele 10 aventuri ale sale

realitatea

Femei despre femei – 4 regizoare, 4 filme, 4 povesti la NCRR

realitatea

TOP 10 cele mai sexy cântece de Crăciun

realitatea

Festivalul “Dulciuri pentru toți”, Ediția a IV-a 24-27 Noiembrie 2011, Palatul Național al Copiilor, București

Scrie un comentariu