Tabu
PEOPLE

De ce a fost Alexandra, nepoata Mariei Buză, blocată în Londra timp de 3 luni

S-ar părea că nu numai Lora, Monica Tatoiu, Rhadu sau Alya au fost sau sunt blocați prin alte țări străine ci și alte vedete. De exemplu, Alexandrea Buză, nepoata celebrei Maria Buză, care a stat trei luni departe de România și a revenit zilele trecute după trei luni petrecute departe de casă.
Actrița și cântăreața Alexandra Buză a revenit în țară după trei luni petrecute în Londra, într-o perioadă nu foarte bună. Însă spre bucuria ei a fost cu familia și asta a bucurat-o. “A fost de vis. Poate sună ciudat că spun asta, dar a fost una dintre cele mai frumoase primăveri trăite de mine. Și asta datorită faptului că în ultimele 3 luni m-am aflat alături de cei dragi, în UK, la sora mea. M-am întors de curând și drept urmare, sunt în izolare. Motivul pentru care am plecat la începutul lunii martie a fost venirea pe lume a celei de-a doua nepoțele. Imediat după, s-a instaurat starea de urgență în România și din cauza restricțiilor, nu am mai reușit să mă întorc.

alexandra buza
alexandra buza

Deși mă așteptau multe lucruri de rezolvat aici, am căutat să mă bucur cât mai mult de family time, de nepoțelele mele, observându-le cum cresc și de bunătățile gătite de mama. Acolo atmosfera a fost mult mai relaxată, puteai ieși în parcuri și la plimbare. Totuși, noi am respectat izolarea. Iar având în vedere că m-am regăsit printre norocoșii care au locuit la casă cu grădină, iarbă verde și flori,

maria-i-alexandra-buza
maria-i-alexandra-buza

a fost o izolare plăcută. Așa că, cel mai mult timp l-am petrecut afară, în curte, la aer, în balansoar, bucurându-ne de o vreme uimitor de frumoasă pentru Anglia. După o vreme în care am fost speriată și îngrijorată, am renunțat să mai urmăresc știrile, mergând pe principiul “Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înșeli, decât să fii pesimist și să ai dreptate.” Nimic nu ne poate convinge să fim pesimiști și să trăim în frică, atâta timp cât înțelegem situația, avem grijă de noi și suntem responsabili”, a povestit Alexandra Buză pentru Tabu.

ARTICOLE SIMILARE

Prima imagine cu fetița Roxanei Hulpe. Cum arată micuța Zora

Andreea Damian

Creatoare de modă, condamnată, după ce a fost prinsă drogată la volan

Andreea Damian

Gheboasă recunoaște că distribuie și consumă droguri. Înregistrarea care îl dă de gol pe cântăreț

Andreea Damian

Câți bani câștigă pe lună Oana Roman, după ce s-a angajat profesoară la școala fiicei sale

Andreea Damian

Oana Moșneagu și-a afișat burtica de graviduță – FOTO

Andreea Damian

Artistul care și-a vândut colecția de chitare pentru o sumă record și a donat banii unui ONG de mediu

Andreea Damian

Scrie un comentariu