Home > Agenda > stiri > Alicia Keys e însărcinată

Alicia Keys e însărcinată

Alicia Keys este în culmea fericirii. Interpreta are două motive de bucurie, primul, că se va mărita cu iubitul ei Swizz Beatz, iar cel de-al doilea, a aflat că este însărcinată cu primul ei copil. Alicia și Swizz sunt împreună din 2008.

Anunțul fericitelor evenimente a fost făcut de unul dintre purtătorii de cuvând ai cuplului care a mai declarat: "Ei sunt în culmea fericirii, iar Alicia poate spune că trăiește alături de omul care a inspirat-o pentru albumul The Element of Freedom". Alicia a putut fi văzută ultima dată ieri (27.05.2010) în timpul unui bal caritabil, iar martorii prezenți la eveniment au declarat că ea radia, pur și simplu, de fercire, iar rochia acesteia masca sarcina.

Deocamdată nu se cunoaște sexul copilului, dar Alicia a declarat în urmă cu puțin timp că intenționează șă își întemeieze o familie. Iubitul Aliciei mai are doi copii din două relații anterioare.

Articole asemanatoare
Mituri despre varice desființate de chirurgul Rafael Halpern: când este mai bine să te operezi dacă vrei să rămâi însărcinată
Kate Moss a descoperit secretul tineretii vesnice
Chris Brown ar putea ajunge la inchisoare, acuzat de jaf
Whitney a fost fotografiata in cosciug, purtand bijuterii in valoare de 500.000$ – FOTO

Loading...

Comenteaza acest articol

Alicia Keys e însărcinată

by realitatea   1 min
0