Tabu
LIFESTYLEWhat's hot

Amanta lui Elan Schwarzenberg a ajuns la DNA. Vezi pentru ce este anchetata!

Dosarul disparitiei lui Codrut Marta face noi „victime”: procurorii DNA au descins ieri la 35 de adrese din Bucuresti si i-au escortat la sediu, pentru audieri, pe fratele lui Elan Schwarzenberg, amanta acestuia, fratele lui si asociatul lui Cozmin Gusa la Realitatea TV.

Procurorii DNA au descins la 35 de adrese din Bucuresti si au emis mandate de aducere pentru 16 persoane, printre acestea numarandu-se apropiati ai omului de afaceri Elan Schwarzenberg: fratele sau, Monica Hoffman (fosta nevasta a lui Fernando Enciu, patronul Fly Taxi, actualmente amanta lui Elan – n.r.) si Maricel Pacuraru, asociatul lui Cozmin Gusa la Realitatea TV. Anchetatorii investigheaza modul in care Realitatea TV a fost preluata de la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu, precum si disparitia misterioasa a lui Codrut Marta. Afaceristul Maricel Pacuraru, despre care „National” a dezvaluit in trecut ca a facut milioane din bani publici, s-a dat bolnav si a solicitat sa fie audiat la resedinta sa. Dupa scurt timp insa, s-a insanatosit brusc si i-a insotit pe procurori la sediu, pentru a da cu subsemnatul.

monica hoffman

Ieri, DNA a emis un comunicat in care precizeaza ca, pana in acest moment, exista probe ca suspectii au spalat un milion de euro. „Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – Sectia de combatere a coruptiei efectueaza cercetari intr-o cauza penala complexa ce vizeaza savarsirea mai multor infractiuni printre care: trafic de influenta, spalarea banilor proveniti din evaziune fiscala, inselaciune cu consecinte deosebit de grave, bancruta frauduloasa, delapidare, in care sunt implicate peste 30 persoane fizice si mai multe persoane juridice. Potrivit probelor administrate pana in acest moment al urmaririi penale, suma care face obiectul spalarii de bani este de peste 1.000.000 euro”.

ARTICOLE SIMILARE

Câţi bani aduce Prințesa Charlotte economiei britanice. Și-a întrecut fratele cu 1 mld. de lire

Andreea Damian

Cătălin Botezatu a DESCOPERIT camera unde te VINDECI şi întinereşti

Serban Huidu, INDURERAT! Primele cuvinte de la moartea mamei sale!

ANDREEA MANTEA – incredibil de sexy in TABU! Primele imagini! Fragmente din INTERVIU

realitatea

Cât de mult a crescut nepoata preşedintelui! Uite cum arată acum Sofia Anais FOTO

Creierul ascundea secretul tineretii. In sfarsit, a fost descoperit!

Scrie un comentariu