Home > Fără categorie > Amy Winehouse, aşa cum se vedea ea

Amy Winehouse, aşa cum se vedea ea

De când a devenit vedetă, Amy Wineouse a făcut ne-a încântat nu doar cu muzica ei, dar şi cu o serie de declaraţii extrem de sincere care ne ajută să vedem cum se percepea ea.

“Cei mai mulţi tineri de vârsta mea îşi petrec multă parte timp gândindu-se la cer vor face în următorii ani. Eu îmi petrec perioada respectivă consumând alcool.”

“Sunt muzician. Nu sunt o persoană care să fie diplomatică. Îmi doresc cele 15 minute de celebritate. Sunt un muician sincer.”

“Nu vreau să fac nimic mediocru. Mă uit în topuri şi, nu vreau să jignesc pe nimeni, dar oamenii ăia nu au suflet. Vreau să fiu diferită.”

“Nu sunt o persoană religioasă, dar cred că credinţa ne dă putere. Cred în destin şi în faptul că lucrurile se întâmplă cu un motiv anume, dar nu cred într-o putere superioară. În schimb, cred în karmă.

“Ştiu că sunt talentată, dar nu cred că m-am născut pentru muzică. M-am născut să fiu mamă. Îmi place ceea ce fac acum, dar nu este totul pentru mine.”

“Un artist trebuie să poată face bine trei lucruri: Să cânte live, să poate compune piese noi şi să facă cover-uri de excepţie.”

“Sunt o persoabă dificilă, dar asta pentru că mi se rupe.”

“Compun fiind inspirată doar de viaţa mea. Cânt despre lucruri peste care nu pot trece. Din fericire, sunt predispusă spre dramatism aşa că am multă sursă de inspiraţie.”


Comenteaza acest articol

Amy Winehouse, aşa cum se vedea ea

by realitatea   1 min
0