Home > Anamaria Ferentz recunoaste: “TIRIAC a fost barbatul ideal”

Anamaria Ferentz recunoaste: “TIRIAC a fost barbatul ideal”

Prezentă ieri în emisiunea “Libertatea TV”, realizată în colaborare cu www.evenimentelive.ro şi prezentată de Mirela Dinică, Anamaria Ferentz a povestit în exclusivitate ce calităţi ar trebui să aibă bărbatul care să o determine să se mărite a doua oară. Artista a declarat că ar trebui să fie exact ca Ion Ţiriac. “Este bărbatul perfect, are toate calităţile bărbatului ideal pentru mine. Ştie să se poarte, este un domn, este generos, are cultură generală, emană putere. Dacă ar fi să mă mai mărit, m-aş mărita cu un om ca Ion Ţiriac. Însă eu nu am ce să-i ofer lui: nu mai am nici vârsta potrivită, copii are, nepoţi are, familie a avut…”
Despre cei doi s-a spus în urmă cu trei ani că ar fi avut o relaţie de dragoste, după ce paparazzi au surprins-o pe cântăreaţă că a rămas peste noapte în vila milionarului. Însă nici unul, nici celălalt nu au recunoscut că ar fi fost ceva mai mult între ei decât o amiciţie.
După ce relaţia dintre ei a fost mult prea mediatizată, Anamaria a decis să plece la New York, departe de ochii indiscreţi ai presei de scandal, unde s-a şi stabilit de doi ani. Însă nici în Statele Unite nu şi-a găsit partenerul ideal. Asta pentru că bărbaţii de acolo sunt prea reci, după părerea solistei. “Americanii nu au vrăjeala românilor, nu sunt romantici, nu ai ce să vorbeşti cu ei. Ei îţi povestesc toată ziua despre meseria lor, despre ocupaţia pe care o au, astfel că devin repede plictisitori. Nu aduc niciodată flori, nu ştiu să cucerească o femeie. Aşa că nu mi-am făcut un iubit în America”, a spus Anamaria. “Românii sunt cu totul altfel, sunt calzi, sunt romantici”.
Cântăreţa a declarat că nu mai crede în căsătorie. Şi are mai multe motive: mama ei a divorţat, dar şi Anamaria a avut parte de un divorţ, a survenit la doar trei luni după ce s-a căsătorit cu Marcel Toader (actualul soţ al Gabrielei Cristea). “Mama a divorţat de tata când aveam 3 ani. S-a recăsătorit şi a dat din lac în puţ. Nu m-am înţeles cu tatăl vitreg. Poate acesta este motivul pentru care eu fug de căsătorie, pentru că mie mi-e frică să mă mărit. Cu Marcel nu am reuşit să mă înţeleg, recunosc că şi eu sunt o persoană greu de suportat. Şi cred că el a stat cu mine pentru publicitate. Era tot timpul cu mine la concerte, la emisiuni, nici la toaletă nu mă lăsa singură. Nu este adevărat că m-a lovit, dar dacă ar fi putut ar fi făcut-o, însă eu nu l-am lăsat”.
În 2010, Anamaria Ferentz a lăsat viaţa din România pentru a trăi visul american în luxosul cartier Manhattan, unde locuieşte la un prieten. Atunci când nu cântă pentru românii din America, Anamaria este agent imobiliar cu acte în regulă: a luat o diplomă de broker în domeniu şi vrea să devină cât mai repede cetăţean american. Solista lansează astăzi, pe libertatea.ro, o nouă melodie de Crăciun.

Mai mult: Anamaria Ferentz este sinceră atunci când vine vorba de cel cu care ar alege să-şi împartă viaţa: «Ion Ţiriac este bărbatul ideal» / EXCLUSIV – Vedete de la noi | Libertatea.ro


Comenteaza acest articol

Anamaria Ferentz recunoaste: “TIRIAC a fost barbatul ideal”

by   2 min
0