Tabu
lifestyle

ANDREEA ANTONESCU, dupa ce a nascut, mai sexy ca in Playboy! FOTO

Andreea Antonescu e supersexy, şi-a schimbat numele de scenă in Andreea Miss Ventura şi speră să facă furori. Cântăreaţa revine în forţă în lumea muzicală, la un an după ce a  născut.

Andreea Antonescu, prima cântăreaţă care a primit Discul de diamant, pe când  evolua în trupa André, a revenit în muzică după mai bine un an de pauză. Artista  afişează un look spectaculos, la care a lucrat din greu după ce a născut. Andreea Antonescu, una dintre cele mai în vogă cântăreţe din România anilor  2000, s-a retras de pe scenă în urmă cu peste un an, pentru a o aduce pe lume pe  micuţa Sienna. Vara aceasta, artista a revenit cu piesa “My Love”, prilej cu  care şi-a etalat un look de zile mari. “Cu multă muncă, răbdare şi perseverenţă am reuşit să-mi revin după naştere. Cum muzica e marea pasiune a vieţii mele, am  investit în ea din toate punctele de vedere: fac canto, merg la înregistrări, la  filmări sau la concerte, dar nu neglijez nici imaginea, mergând des la sală. O  mare contribuţie la felul cum arăt o are şi micuţa Sienna, pentru că fac «sport» din greu având grijă de ea şi jucându-mă cu ea”, ne-a povestit gălăţeanca de 30  de ani, care cântă acum sub numele de Andreea Miss Ventura.

Cum filmările la cel mai nou videoclip al ei s-au desfăşurat în Malta,  interpreta a prins drag de mare şi de iahturile ancorate în porturile de pe  superba insulă mediteraneană. Ea a realizat recent un pictorial pe un vas de  croazieră, prin care a încercat şi a reuşit să le demonstreze fanilor că la 30  de ani şi după o naştere are un corp superb, demonstrand ca e chiar mai sexy ca in perioada in care poza pe coperta Playboy..

Mai mult: Cântăreaţa Andreea Antonescu, alias Andreea Miss Ventura, se laudă cu un trup de invidiat – Vedete de la noi | Libertatea.ro

 

ARTICOLE SIMILARE

Corina Caragea s-a LOGODIT în secret?

Despre modul de a pune problema

Inna, casa de un milion de euro la Paris!

Cristi Enache de la Directia 5 se casatoreste. Vezi cum arata iubita lui!

SINUCIDERE? Pianista MIHAELA URSULEASA a murit, la 33 de ani, într-un hotel din Viena

Ultima ipoteză în cazul divorţului lui Demi Moore de Ashton Kutcher

realitatea

Scrie un comentariu