Tabu
LIFESTYLE

Angela Gheorghiu, făcută praf pe Facebook: «De ce nu învăţaţi să îmbătrâniţi frumos?»

Angela Gheorghiu (48 ani) este aspru criticată pe facebook de prietenii virtuali. Aceștia au făcut mai multe comentarii legate de relația divei cu mai tânărul ei iubit, stomatologul Mihai Ciortea (27 ani).

Celebra soprană a postat pe contul personal de Facebook o fotografie în care apare alături de iubitul ei. Cei doi amorezi sunt surprinși într-o ipostază tandră, iar fotografia a primit aproape 6 000 de like-uri.

“Răzvan Cătălin Purdilă: am o profundă admirație pentru marea artistă a lumii, AG, dar poze de tip mama și fiul nu mă inspiră!”, a scris cineva.

O altă persoană îi atrage atenția că nu știe să îmbătrânească frumos. “Luana Hrisanti Rigot: Doamnă, sunteți o divă în adevăratul sens al cuvântului, sunteți o valoare mondială, dar de ce nu învățați să îmbătrâniți frumos? Acest domnișor cu care aveți o relație, vă poate fi copil, păcat că umbriți noblețea artistei cu inconștiență redusă la instincte a femeii…fericirea în cuplu nu o veți putea găsi decât alături de un bărbat apropiat de vârsta dvs.! Cel din imagine, vă va lasa când vă va fi mai greu…”, comentează o persoană.

Alții însă, îi iau apărarea: “Elena Turcu @ Luana – draga mea, e indecent să judecăm oamenii deosebiți noi, comunii, care n-am excelat decât în mesaje pe facebook”.

ARTICOLE SIMILARE

TRAGEDIA prin care trece CORINA DANILA

realitatea

Femeile care au mai mulți copii îmbătrânesc mai greu?

Andreea Damian

Femeia Săgetător – personalitate în funcţie de zodiac!

Uită de Hygge! Există un alt cuvânt de care ai cu adevărat nevoie pentru a găsi fericirea

Andreea Damian

Carlsberg va înlocui inelele din plastic pentru cutiile de bere cu clei reciclabil

realitatea

Ela Craciun, vacanta pe insula unde s-a filmat „Piratii din Caraibe“!

realitatea

Scrie un comentariu