Tabu
Image default
CULTURE

Aniversarea celui mai indragit mogul din lume

Mister Monopoly, faimosul personaj al jocului Monopoly si unul dintre cei mai simpatici moguli din toate timpurile, a implinit 80 de ani! Cu aceasta ocazie, Hasbro Romania a organizat o petrecere eleganta si extrem de haioasa, la care au participat reprezentanti mass media si vedete precum Mihai Gainusa si colegii sai de la matinal, Ellie White si Doru Tinca, baietii de la Deep Central, Iulia Verdes sau George Pistereanu.

Petrecerea aniversara a jocului a avut loc chiar de Ziua Mondiala Monopoly. Invitatii s-au bucurat de un concept inedit, care le-a pus la incercare dibacia si norocul. Ei au fost indemnati sa raspunda provocarilor creative si haioase aduse de Mr. Monopoly, pentru a putea castiga premii si pentru a se distra alaturi de mereu tanarul mogul. De asemenea, darnicul domn Monopoly a oferit de ziua lui o bicicleta Pegas, castigata de un oaspete norocos in cadrul unei tombole.

„Hasbro se mandreste cu faptul ca, desi are inaintata varsta de 80 de ani, jocul Monopoly continua sa fie la fel de popular si de indragit de oamenii din intreaga lume. Acesta este, cu siguranta, un motiv de sarbatoare, asa ca am organizat o petrecere jucausa pentru prietenii nostri, in stilul caracteristic domnului Monopoly. Le multumim partenerilor pentru contributia adusa si ii invitam pe romani sa il sarbatoreasca si ei pe domnul Monopoly, jucandu-se Monopoly alaturi de familie sau prieteni,” a declarat Larisa Popescu, brand manager Hasbro.

Atmosfera de la petrecere a fost intretinuta de Florin Grozea, gazda evenimentului, iar Raul Gheba a adus un plus de buna dispozitie cu un spectacol de stand-up care a impresionat publicul pana la lacrimi… de ras.

Mr. Monopoly sarbatoreste cei 80 de ani si alaturi de prietenii din mediul online, prin intermediul aplicatiei „Provocarea Monopoly 80”. Pana pe 9 aprilie 2015, fanii jocului pot castiga unul dintre cele 10 jocuri Monopoly 80, daca raspund unui set de intrebari in urma carora vor afla care pion din istoria Monopoly le poarta noroc. Aplicatia este disponibila la link-ul:https://apps.facebook.com/monopoly-optzeci unde jucatorii pot citi si regulamentul concursului.

ARTICOLE SIMILARE

Portcondom

realitatea

Fiica lui Bruce Lee, furioasă pentru modul în care e caricaturizat tatăl ei în filmul lui Tarantino

Andreea Damian

Paul Freedman: “Nebunia nutriționistă a secolului XX a fost un dezastru-

realitatea

A fost lansat trailerul pentru „House of Gucci” – VIDEO

Andreea Damian

ANDREEA ANTONESCU si ANDREEA BALAN au castigat 2 milioane de euro

Condiție „ecologică” de absolvire a studiilor: plantezi 10 copaci și îți iei diploma

Andreea Damian

Scrie un comentariu