Tabu
CULTURE What's hot

MR. PINK e in Romania si vine la inmormantare?

Vasile Vaida, cel care a botezat-o pe Monica Gabor arunca bomba: “Mr Pink e in Romania si vine la inmormantare”. Potrivit acestuia, Moni si Ramona au platit integral funeraliile. Una cu bani de la iubitul arab, cealalta cu banii iubitului chinez, scrie www.WowBiz.ro.

Potrivit batranului trecut bine de 70 de ani, dar cu privirea agera si exprimarea extrem de coerenta, afaceristul chinez ar fi aterizat, deja, pe taram romanesc. Mr. Pink s-ar afla acum in Bucuresti, urmand ca, de dimineata, sa ia drumul Bacaului. “Luni la ora 13.00 o sa-l vedeti aici, in carne si oase. Vine la inmormantare”, a afirmat Vasile Vaida, cel care a botezat-o pe Moni. Acesta a mai spus ca Mr. Pink este cel care ar fi suportat cheltuielile funerariilor mamei surorilor Gabor. Dar nu singur, ci alaturi de iubitul arab al Ramonei. Desigur, cei doi afaceristi nu se cunosc, insa au avut grija ca partenerele lor de viata sa dispuna de resursele financiare necesare in aceste zile dramatice.

Conform unor apropiati ai familiei Gabor, omul de afaceri arab care traieste o poveste de iubire cu Ramona a tinut permanent legatura, prin telefon, cu iubita sa si a avut grija ca acesteia sa nu-i lipseasca nimic. Din acest motiv, Ramona si Monica nu au avut nevoie de niciun ajutor financiar venit din partea familiei sau a prietenilor.

ARTICOLE SIMILARE

Prima misiune NASA efectuată în spațiu de o echipă alcătuită exclusiv din femei tocmai a fost anulată

realitatea

Alexandra, copil regizor

Sărbătoritul zilei de 17 august

realitatea

Andrei ZAHARESCU – tata pentru a patra oara! In Africa de Sud! Poze cu toti copiii lui!

New York Times dedică prima pagină victimelor coronavirusului: a umplut-o cu nume de persoane decedate

Andreea Damian

Povestea de pe noptiera mea – Gustave Flaubert, Doamna Bovary

realitatea

Scrie un comentariu